jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-08-2016 Heerenveense Boys JO19-1 - FC Meppel JO19-2 uitslag: 3 - 1

De tweede bekerwedstrijd ging om 15.00 van start op een zonnig sportpark in Heerenveen.

We hebben een redelijke wedstrijd gespeeld tegen een ploeg die straks speelt in de hoofdklasse. Wij als A2 team moesten hier een manier tegen zien te bedenken om deze ploeg te bestrijden.

in de eerste helft is dit aardig gelukt. We lieten ons inzakken tot aan de kopcircel, om daarvan uit weer druk op de bal te geven. in de 25e min. kwamen wij toch op een 0-1 voorsprong. Een lob van Mo ging tegen de paal en in de rebound was het Miquel, die binnenschoot. vijf minuten later leek het zelfs 0-2 te worden, helaas werd deze goal wegens buitenspel afgekeurd. in de 35e minuut werd door een persoonlijke fout van de rechtsback, die de bal precies bij de spits van de tegenstander in de voeten kopte. Deze wist er wel raad mee en bracht de 1-1 stand op het scorebord. In de 40e min. werd het 2-1 na een misstrap van de verdediger, die de bal via de lat terug liet stuiteren in het veld. Weer precies voor de voeten van de tegenstander. Dit was tevens de ruststand.

Tweede helft gebeurde niet zo veel meer. Na een paar kleine kansen was het uiteindelijk Heerenveens boys, die de wedstrijd op slot gooide en de 3-1 binnenschoot. Dit na een goede loopactie van de spits.

Maandagavond mogen wij weer aantreden voor de laatste bekerwedstrijd van de poul.thuis tegen s.c joure aanvang 19.30 uur.

Groet,
Harco

Wedstrijdfoto's