jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

23-08-2016 FC Meppel JO19-2 - Steenwijkerwold JO19-1 uitslag: 4-1

Het was voor veel spelers even wennen in de eerste wedstrijd van het nieuwe team FC Meppel JO19-2.

De meeste spelers waren nog zoekende, ondanks dat kon Steenwijkerwold niet gevaarlijk worden en kregen wij steeds meer controle. In deze fase kregen wij ook een aantal goede kansen, en waren wij niet scherp voor de goal. Gelukkig probeerden wij om wel te blijven voetballen en de bal snel rond te laten gaan. Helaas bleef het tot de rust 0-0.

Na rust werd er met vlagen beter gespeeld, en dat resulteerde ook al snel in de 1-0 in de 50e min. ging Jasper Dings op snelheid erlangs en schoot keihard binnen. In de 57e min. werd het 2-0. Na een goed uitgespeelde aanval werd er gescoord door Martijn Langhorst In deze fase hadden wij bijna geen tegenstand meer van Steenwijkerwold. Ze begonnen ook tegen elkaar te mopperen. In de 60e min werd het 3-0 door een geweldige afstand schot van Hessel van Dijk. In de 70e min. komen wij zelfs op 4-0 door wederom een doelpunt van Jasper Dings. In de laatste 10 min. lieten wij de teugels wat vieren (of conditioneel op). In deze periode werd Steenwijkerwold iets sterker en dit resulteerde ook in een paar kansen. In de 85e min. kregen zij een strafschop, en deze werd uitstekend gestopt door een goed keepende justin. Helaas voor hem lag de bal er na 1 min. alsnog in en werd de einduitslag 4-1.

Al met al een zeer nuttige wedstrijd. Uiteraard willen we de gastspelers bedanken voor hun inzet onder deze zomerse omstandigheden. Op naar zaterdag waar hoofdklasser Heerenveense boys wacht om 15.00 in Heerenveen. #100% lol.

Groet,
Harco

Wedstrijdfoto's