jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-10-2011 FC Meppel E3G - MSC E3 uitslag: 2 - 4

De eerste punten zijn eindelijk en verdient binnen. Nick hersteld van een liesblessure en Frank hersteld van een gebroken pols samen met de nieuwe aanwinsten werd er bij de buren gestreden om de drie punten.

De eerste helft was de reporter bij een andere wedstrijd en kwam dan na de pauze bij het strijdtoneel. Bij navraag was de stand 1-1 na een 0-1 achterstand. Vervolgens zagen we de keeper een foutje maken en rolde de bal over de doellijn en stonden we achter met 2-1. De kopjes gingen niet omlaag, maar ombhoog. De mouwen werden opgestroopt en het hele team kwam op stoom.

Na enkele leuke aanvallen over een groot aantal spelers werd de verdiende 2-2 op het bord gezet. Daarna gingen de talenten in het zwart-wit door en maakte nog twee hele mooie en verdiende doelpunten. Vanaf de kant was het regelmatig echt genieten. De verdediging stond goed ving elke aanval goed op en onderbrak de counters. Het middenveld liep voor en achter waar het moest en was heer en meester in het midden. De spitsen waren een echte plaag voor de gastheren. Uiteraard was de keeper het slot op de deur, hij maakte als de tegenstander toch voor zijn doel verscheen, elke kans onschadelijk. Top heren!! eindelijk de eerste 3 punten.

Grote klasse, eindelijk lekker samenspelen en elkaar helpen. Dit smaakt naar meer, volgende week weer 3 punten.

Groet,
Jacob