jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-10-2011 MSC E3 - Ruinerwold E1 uitslag: 3 - 7

MSC E3 hoop niet verloren

MSC E3 stond zaterdag 1 oktober met 7 man in het veld door afwezigheid van enkele spelers.  Het was mooi maar warm weer en het gras lag er goed bij.

Helaas leek het weer niet op het voetbal van de E3. En afgezien van hier en daar een overtreding was het een vriendelijke wedstrijd. Al na 15min stond Ruinerwold E1 met 0-3 voor. Vervolgens 5 minuten voor het einde van de eerste helft  maakte Gerson de 1-3. En hoewel het team 2 min voor rust nog een tegendoelpunt kreeg gingen ze met hoop op een ommekeer in de wedstrijd de kleedkamer in. Ook de nieuwkomer Alexander maakte een sterke indruk in de verdediging.

De jongens waren na de rust gemotiveerd maar konden niet voorkomen dat de stand op 1-5 werd gebracht. Hoewel de E3 het spel van Ruinerwold niet altijd kon volgen werd er toch gescoord (2-5). Daarna was Ruinerwold weer trefzeker en zette de stand op 2-6. Onze spits Levi zorgde er later voor dat MSC E3 zijn derde doelpunt scoorde.  Later in de tweede helft werd er door de E3 beter gevoetbald en dat zorgde voor een leuke en strijdlustige wedstrijd. De eindstand werd uiteindelijk 3-7 door een laatste doelpunt van Ruinerwold.

Groet,
Max

Wedstrijdfoto's