jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-10-2015 FC Meppel E6G - MSC E7 uitslag: 2 - 3

Voor de tweede wedstrijd van de competitie stond de thuiswedstrijd tegen MSC E7 op het programma.

Het was niet nodig om een beroep doen op een ander team voor aanvulling; er waren negen spelers van ons eigen team, alleen Sanne moest zich afmelden. Met twee wissels konden we aan de wedstrijd beginnen.

In het begin was het van beide kanten nog even aftasten; er waren niet veel kansen. Je kon al wel zien dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Uit een spaarzame actie wist MSC dan toch te scoren, met een 0-1 tot gevolg. Dit was tevens de ruststand. In de rust konden we gelukkig even elkaar goede moed inpraten, en de puntjes op spreekwoordelijke i zetten.

In de tweede helft werd goed begonnen; er werd fanatiek gejaagd op de gelijkmaker, die er dan ook kwam, van de voet van Milan met een assist van Niek. Maar niet lang bleef het gelijk. MSC had ook enkele snelle aanvallers in het team die enkele keren gevaarlijk voor het doel van Axel opdoken. De 1-2 kon dan ook niet uitblijven, helaas. In het spelverloop werd het vervolgens 2-2 via een vrije trap van Milan. Maar helaas kwam op het eind de niet meer verwachte winnende treffer van MSC-zijde. Helaas. Eigenlijk had deze wedstrijd geen winnaar verdiend! De beide teams waren (voor zover van de kant te beoordelen) eigenlijk gelijkwaardig. Daarmee blijft FC Meppel E6G op nul punten staan, maar wel met de conclusie dat het spel stukken beter was dan bij de eerste competitiewedstrijd. Enkele nieuwe spelers toonden zich al minder onwennig en wisten al beter wat te doen.

Volgende week de derde competitiewedstrijd, uit tegen Steenwijkerwold E4.
Gaan we dan eindelijk punten pakken?

Groet,

Jan

Wedstrijdfoto's