jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-10-2015 BEW E2G tegen FC Meppel E6G uitslag: 3 - 13

Op 24 oktober mocht E6G het opnieuw opnemen tegen de E2G van BEW, deze keer uit in Vledder.

Bij deze wedstrijd was E6G niet compleet; door vakantieperikelen moesten er drie spelers afzeggen; gelukkig was er hulp uit E4 in de vorm van Thijs Zuidersma. Met acht spelers (en dus één wissel) konden we aan de wedstrijd beginnen, in het besef dat we de vorige wedstrijd tegen dezelfde tegenstander ruim (met 7-1) hadden gewonnen.

In het begin van de wedstrijd leek er nog geen sprake van verschil in voetbalkwaliteit; FC Meppel kwam zelfs op achterstand! Maar gelukkig was er al snel de gelijkmaker door Collin en even later de voorsprong door Loïs: 1-2. Daarmee was het verzet van BEW nog niet ten einde, want via een uitbraak maakte BEW al snel weer gelijk 2-2! Na deze gelijkmaker stelde FC Meppel pas orde op zaken, getuige de 2-3 door Milan, de 2-4 door Loïs, de 2-5 door Milan en de 2-6 door Collin; de 2-6 was gelijk de stand bij de rust. Met een goede stemming konden we vervolgens aan de ranja.

In de tweede helft ging E6G onverstoorbaar verder met scoren, maar nog belangrijker: met goed voetbal. Er werd duidelijk met overleg en vooral “samen” gespeeld, met het volgende scoreverloop: 2-6 door Collin, 2-7 door Milan, 2-8 door Loïs, 2-9 en 2-10 en 2-11 door Collin. Vervolgens viel er een tegentreffer te noteren met als gevolg de 3-11. De 3-12 en de 3-13 kwamen van de voet van Loïs. Daarmee was de eindstand van deze wedstrijd bereikt, en konden we vaststellen dat er drie doelpuntenmakers waren aan de kant van FC: Collin en Loïs met allebei met 5 treffers, en Milan met 3 treffers. De eindscore en vooral het voetbal geven voldoende vertrouwen voor een mooi vervolg van de competitie.

Na afloop van de wedstrijd was daar de gebruikelijke penaltyserie en na een korte douchebeurt konden de drie punten in de tas mee naar Meppel!

Groet,

Jan

Filmje