jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-08-2015 MSC E6 - MSC E6G uitslag: 4 - 5

Wedstrijdverslag MSC E6 tegen FC Meppel E6 d.d. 22-08-2015, eindstand 4-5

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. We moesten voor de beker tegen MSC E6, om 09.00 uur in de ochtend. Omdat ons team nog niet compleet is, kregen we aanvulling van spelers uit andere teams: Matthijs Ritsema en Sil Egberts uit E2 en Indy Schieving en Stefan Welink uit E4. Gelukkig maar. Anders had de wedstrijd niet kunnen doorgaan! Zelf hadden we met Jesper, Collin, Axel en Niek maar vier spelers van E6.

In het begin van de wedstrijd was het nog even wennen. We hadden duidelijk moeite om elkaar te vinden. Na een knappe redding van Axel kwamen even later dan toch op achterstand: 1-0. Vanaf dat tegendoelpunt ging het eigenlijk beter draaien. Er waren enkele goede aanvallen. Het goede spel werd vlak voor de pauze dan ook beloond met een doelpunt, door Collin: 1-1.

Na de pauze hadden we een duidelijk overwicht op de tegenstander. De ene aanval was nog mooier dan de andere, en uiteindelijk kwamen we dan ook verdiend op voorsprong door een doelpunt van opnieuw Collin: 1-2. Na dit doelpunt hadden we kunnen uitlopen naar 1-3 en 1-4, maar dat gebeurde niet. De paal stond in de weg, en er waren enkele goede reddingen van de keeper van MSC, maar ook waren we slordig voor de goal en soms iets te zelfzuchtig. Een spaarzame tegenaanval had de gelijkmaker tot gevolg: 2-2. Dat had niet gehoeven natuurlijk. Maar goed. Het verdere verloop van de wedstrijd was best spannend te noemen: 3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 4-5. De derde treffer van ons team is wel een beschrijving waard. Een schitterende hoekschop van Sil verdween achter de keeper in de verre hoek. Geen idee of dat zo bedoeld was, maar de bal had een mooi draaiend effect, waar de keeper zich duidelijk op verkeek. De vierde treffer was afkomstig van Indy, en de laatste en winnende treffer was afkomstig van Matthijs. Het was een harde en strakke bal, waar de keeper geen antwoord op had. Deze treffer betekende gelijk de eindstand van de wedstrijd.

We hebben gewonnen dus, maar veel belangrijker is het plezier dat we hebben gehad bij het spelen van deze wedstrijd. Gelukkig mogen we volgende week weer! En we hopen natuurlijk op aanvulling van ons team.

Groet,
Jan

Wedstrijd foto's