jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-09-2015 FC Meppel C2 - Flevo Boys C6 uitslag: 2 - 1

Flevo boys C6 thuis. Altijd lastig dachten we eerst. Dus toen de twee koppen grotere en rondere mannen het veld op stapten, was er even een kleine onzekerheid te speuren.

Maar al snel in de eerste helft bleek dat wij mij op hun helft speelden dan andersom. Mooie kansen hadden we, maar de lange keeper van Flevoboys was lastig te passeren. Eén uitbraak van hun kant en vlak voor rust 1 nul achter en een gewonde Jelle.

Na een peptalk in de kleedkamer gingen we vol goede moed en energie weer de wedstrijd in. En ondanks de vele duwen en koprollen die Bas, Olfert en Tim moesten maken, waren de jongens van C2 niet van hun stuk te brengen. De energie en vechtlust werd beloond door een mooie uitbraak en gelijkmaker door Wesley. En, zoals we in de kleedkamer besproken hadden, daarna gewoon weer verder om de winst te pakken. De wedstrijd werd wel wat harder. Maar dankzij goed keepen van Justin (die nergens bang voor was) en overmoeid verder spelen, tikken en rennen, wisten wij het spel nog steeds te domineren. En daar was Wesley weer, die door mooi overspel in het middenveld snel uit kon breken en schoot de bal mooi hoog kangs de keeper. Maar, zoals van de Flevoboys verwacht kon worden, ze gingen door. En hard. De verdediging kreeg veel te verduren maar Jorrit, Matthijs, Thijmen en Nick hielden goed stand. Rufus, Jelmer en Dennis moesten aan het eind ook nog veel te hulp schieten in de verdediging en hielpen mee om de pot dicht te houden.
Dus 2-1 gewonnen.
Klasse!
Dirk

Wedstrijdfoto's