jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-11-2015 MSC C2 - FC Meppel C2 uitslag: 1 - 4

Weer een Meppeler derby! Maar nu niet tegen een tegenstander die eigenlijk in een te lage klasse is ingedeeld (Alcides), maar een waardige tegenstander uit de middenmoot in de competitie.

En dat merkte we al snel. Alhoewel we de pot redelijk goed begonnen, kwam MSC door een onfortuinlijke rommeltje in de verdediging, redelijk snel op 1-0 voorsprong. Dat was niet de bedoeling! Met veel energie werd teruggevochten. En ja hoor, Wesley maakt 1-1. Maar die euforie mocht niet lang duren. Afgekeurd! Buitenspel! En ja, goed gezien of niet goed gezien. Niet iedereen is het altijd overal mee eens. Dat lieten sommige van ons dus ook luidkeels blijken. En dan zie je maar weer waarom je dat nooit moet doen. Waarom een besluit van de scheidsrechter altijd gerepecteerd moet worden, eens of niet eens. De scheids was niet gediend van het kommentaar (en terecht). Dus de eerste gele kaart. Oeps, dan ineens met 10 man. Maar er werd goed gestreden, druk gezet en kranig verdedigd. Dus zelfs met 10 man, was er een kans op een gelijkmaker. En jahoor. De vechtlust van Tim werd ook voor hem beloond. Mooi schot in de 16 meter. 1-1. Daarmee de verdiende rust in.

Goed advies van Jacob tijdens de rust. Coach Dirk verwacht een 3-1 winst. Jorrit doet er een achepje bovenop en zegt 4-1. We zullen zien. Maar de goede moed voor de 2e helft zat erin. En jawel hoor. De vaart zat erin. Er werd goed gecombineerd. Stevig gerend. En daar was Bas 2-1 voor. En dat gaf een kick. Dus enkele minuten later een mooie uitbraak op links. Olfert rent door. Probeert het zelf maar eens af te maken. En wat een bal. In de kruising. 3-1 voor. En toesloeg de vermoeidheid toe. Bij ons maar ook bij de tegenstander. Met een mooie pass door het midden zag Joël kans uit te breken. De keeper verkeek zich op de uitloop en moest het duel aan. Joël er langs en kon vanaf een metertje of 30 rustig met een hoge bal over de laatste tegenstander de eindstand bepalen. 4-1 winst.

Weer een leuke wedstrijd. Klasse.

Groet,
Dirk

Wedstrijdfoto's