jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-08-2015 SJO WIJC C2d - FC Meppel C2 uitslag: 3 - 3

De eerste wedstrijd van het seizoen; nieuw team, nieuwe spelers, nieuwe leiders, nieuwe opstelling. Een mooie uitdaging om elkaar snel te leren kennen en snel op elkaar in te spelen. Op deze zonnig zaterdag middag naar de Wijk om op het heetste moment van de dag te gaan spelen. En dat ook nog eens zonder wissel spelers. Dus er werd veel gevraagd van onze jongens.

Maar wat een mooi wedstrijd! Er werd al redelijk snel goed de bal naar elkaar gespeeld. En de motivatie om er wat van te maken was aanwezig. En die bleef de hele wedstrijd. Met mooie paasjes vanuit het middenveld werd de voorhoede veel op pad gestuurd. En snel waren ze. Bas bracht op ons voorstand. En dat gaf hem zoveel energie dat snel zijn tweede goal volgde. De tegenstander liet echter niet over zich heen lopen zodat we met 2-2 de rust in moesten.

Even afgekoeld en veel water bijgetankt weer vol goede moed de tweede helft ingegaan. Mooi kansen en uiteindelijk was het Wesley die als middenvelder maar vanaf de 16 meter besloot de bal erin te schieten. Een doelpunt dat we niet snel zullen vergeten. Klasse! Maar zoals ook in de eerste helft, had De Wijk zijn vechtlust niet verloren dus kwam weer snel op gelijke hoogte, 3-3, en dat is het ook gebleven.

Een mooie aftrap van het nieuwe seizoen, met veel dank aan onze invaller Rufus, die ondanks dat dit zijn tweede wedstrijd was op deze dag, zich tot de laatste minuut volop heeft gegeven. Dat beloofd een leuk seizoen te worden.

Dirk

Verslag