jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-09-2015 HZVV A3 - FC Meppel A2 uitslag: 1 - 8

Nadat de wedstrijd s’ avonds ervoor nog was verzet naar een later tijdstip was het toch eindelijk zover, lekker voetballen !! Op een perfecte accommodatie waren wij van harte welkom, de ontvangst was prima. Na het kleden lekker op het kunstgras waar onze techniek het beste tot zijn recht komt begon de wedstrijd. Uiteindelijk maar 1 wissel inclusief Denzel mee vanuit A1 aangezien deze de zaterdag ervoor zo goed als niet had meegedaan.

We begonnen erg slordig en de leiding was de 3 circusballen van Hisham binnen 5 minuten dusdanig zat dat hij er even uit mocht. Na dit te hebben uitgelegd zou hij spoedig weer meedoen, evenals andere spelers die af en toe even wat persoonlijke aandacht kregen. Het gevaar van H.Z.VV. zat met name in een donkere jongen op rechtsbuiten en een rossige jongen achterin, dit werd echter goed onderkend. Vele aanvallen volgden maar de volgens sommigen goede keeper stopte keer op keer de bal, in mijn optiek schoten we gewoon slecht in.... Het duurde lang voordat de eerste goal erin ging waardoor H.Z.V.V. er nog steeds in geloofde, niet slim van onze kant met een fysiek tegenstander..

In de rust werd er dus gehamerd op blijven combineren zodat we de afstand zouden vergroten en zij als een kaartenhuis zouden instorten. Met een paar fantastische aanvallen werd er binnen de kortste keren 4 kansen achter elkaar benut, een genot om naar te kijken. Toch nam de frustratie bij H.Z.VV. verder toe, met name binnen hun eigen team op elkaar.. zaak om op te passen dus, geen blessures. Nadat er een gefrustreerde speler zelf uitstapte had de leider van H.Z.V.V. de grootste moeite om de keeper en de laatste man te scheiden. Wij bleven rustig en keken de ogen uit. Toch had Bas Kuik geluk toen er na een smerige overtreding op hem hij heel bleef (verder overigens een sportieve wedstrijd !) De betreffende speler gedroeg zich na weggestuurd te zijn als een Lama en spuugde op de grond richting de leiding van F.C. Meppel. Nadat Ruud ook op de grond gespuugd had en er wat onvriendelijke woorden vielen was er enig tumult. De wedstrijd kabbelde voort, er vielen nog wat goals en uiteindelijk stond het aan het einde van de wedstrijd 1-8.

In de kantine maakte de sympathieke leider van H.Z.V.V. die dit sinds 1 week deed duidelijk dat hij geschrokken was, dit niet tolereerde en vervolgens excuses. Wij nemen echter niemand iets kwalijk, je hebt niet altijd alles in de hand en raar gedrag gebeurt schering en inslag in onze maatschappij. Zonder blessures en de wetenschap dat we door zijn in de beker met een mooi resultaat terug naar Meppel, het wordt een mooi seizoen, goede groep. De Red Bull meisjes werden door de Technische staf naar de kleedkamers gestuurd waarbij menigeen zich de ogen uitkeek. Natuurlijk ging de staf gewoon naar de kantine voor een bakje koffie.....

Doelpunten : Luca 2, Jasper 2, Daan 1, Wiradj 1, Yoram 1, Hisham 1.

Zaterdag 12 September spelen wij om 14.30 weer thuis, U bent wederom van harte welkom.

Groetjes,
Alfred
Coach A2

Wedstrijdfoto's