jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-05-2012 Olde Veste'54 C4 - MSC C3 uitslag: 1 - 4

Vandaag op oorlogssterkte naar Steenwijk.

Met 15 spelers had de technische staf geen problemen met de opstelling. De laatste aanwijzingen werden gegeven, iedereen wist wat er moest gebeuren. We waren er klaar voor.

De scheidsrechter floot voor het begin, helaas was zijn fluit stuk en moest hij al schreeuwend fluiten. Gelukkig was dit voor niemand een echt probleem. We werden door de spits in de 4e min. eruit gelopen en stonden met 1-0 achter. Vervolgens waren we wakker en begonnen te voetballen. Na een dikke tien min. was het Loek met de gelijkmaker. Verdient!! Het spel ging op en neer. De verdediging had het moeilijk met de snelle spitsen. Wat was het antwoord?? Deze vraag werd beantwoord. Jacob paste de verdediging aan. Tim ging als laatste man ruim achter de voorstopper Lisa spelen. (Hiermee werden de gaatjes dicht gelopen.) Alle ballen over de verdediging waren voor "Killer" Tim. Alle ballen die langs Tim gingen waren voor Justin, die weer zijn magnetische handschoenen aan had. De blauw-gelen werden hier duidelijk niet vrolijk van. De back's Denny, Densel, Marit werkten hard en waren bijna niet te passeren. De wissels tijdens de eerste helft waren duidelijk, niemand wandelt of iedereen loopt de kantjes eraf. Dit en de goede inzet van het hele team leverde bij vlagen goed voetbal op. De punten waren binnen bereik. Er werd niet meer gescoord voor de pauze. In de pauze werden de afspraken nogmaals duidelijk uitgelegd en iedereen wilder ervoor gaan.

Na de pauze gingen we verder waar we gebleven waren. De middenvelders Aaron, Amber, Densel en Loek heersten op het middenveld, dus nu was het aanvallen en achterin bleef alles onder controle. Na4 min ging de hoekschop van Aaron er in één keer in. We stonden voor 1-2. We bleven spelen en we speelden lekker. De aanvallers Adriana, Bas, Bjorn, Florian en Foud maakten het de gastheren erg moeilijk. Uit één van de vele aanvallen wist Loek de keeper te passeren en zette de 1-3 op het bord. Je zag het zelfvertrouwen in de groep, we pakken ze. Het was zeker nog 10 min. spelen. We hadden nog enkele mooie kansen en het was Florian, die de eindstand van 4-1 aantekende.

Top allemaal, vandaag heeft iedereen laten ziet wat werken is. We hebben dan ook verdient gewonnen.  Als we dit volgende week weer doen, blijven ook de laatste punten van deze competitie in Meppel en wel bij ons en niet bij de buren van FC Meppel. Dus komt allen volgende week de laatste wedstrijd tegen FC Meppel. Als het goed gaat worden we dit seizoen 4e. Een prima resultaat achter Urk, Genemuiden en Flevo Boy's.

Tot maandag,
Jacob

Wedstrijdfoto's