jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-04-2012 MSC C3 - SC Genemuiden uitslag: 0 - 2

Vandaag thuis tegen Genemuiden, altijd lastig. In februari uit met 10-0 verloren. Met de hele selectie begonnen we aan de warming-up. De opgaande lijn van harder werken is ingezet, zowel op de training als tijdens de wedstrijd.

We starten lekker en het spel ging op en neer. Keeper Justin, die inmiddels zijn derde keeper certificaat één dag eerder had ontvangen, kreeg het wel erg druk. De ene redding was nog mooier dan de andere. De verdediging had zijn/haar handen vol aan de spitsen van Genemuiden. We konden het doel leeg houden en creëerden weinig kansen. Toch gingen we met een 0-1 achterstand de rust in. De zeer jonge en onervaren scheidsrechter floot geheel onterecht voor een strafschop. De handsbal van de verdediger was ongelukkig en in het geheel niet de bedoeling. Er was geen voordeel voor de thuisclub, helaas was de leidsman erg gevoelig voor appelleren van de gastheren. Jammer.

Na de pauze zagen we een zelfde spelbeeld. De kansen werden keer op keer gekeerd door onze keeper en de verdediging. We zagen dat de spelers ook bleven werken, een stijgende lijn. De 0-2 kwam uit een rebound van een hoekschop. Wat gemopper langs de kant, de hoekschop bleek onterecht. We bleven proberen en kregen een enkele kleine kans. Aan het einde van de wedstrijd kreeg Loek een eerste klas doodschop en viel geblesseerd uit, iets waar de scheidsrechter weer niet voor floot. De eindstand van de gehoopte 0-0 werd dan ook 0-2.

Tot maandag,
Jacob

Wedstrijdfoto's