jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-04-2012 SVM C3 - MSC C3 uitslag: 2 - 2

Vandaag uit naar Marknesse, op papier een wedstrijd die we eenvoudig moeten kunnen winnen, helaas dachten de spelers er veel te makkelijk over. Met 18 spelers gingen we richting de polder. Het vergeten van 2 paar voetbalschoenen beloofde al niet veel goeds.

We begonnen erg hoopgevend, met kans na kans. Helaas waren de spitsen en middenvelders niet zo scherp en scoren lukte dan ook niet. De gastheren wisten hun enkele kans wel te benutten. Het gevolg was met 1-0 achterstand de pauze in. Dit was voor de gastheren dit seizoen nog niet eerder gelukt.

De tweede helft was niet veel anders en alle wissels gaven geen verbetering. We kwamen zelfs op een 2-0 achterstand, gelukkig was dit een sein van "we willen niet verliezen". We begonnen wat beter te spelen, maar scoren en lekker voetballen was nog niet aan de orde. De laatste 10 min. was Jacob met de laatste strategische ingreep bezig. De laatste man eruit en een aanvallende middenvelder erin. De laatste linie was snel genoeg om voor de tegenstander een 3e goal te voorkomen. We zetten de tegenstander nu vast en begonnen zelfs een wil te tonen om te willen scoren. Dit lukte helaas maar 2 keer en dat zette een eindstand van 2-2 op het bord.

De fotograaf Marjan leverde een kleine 70 foto's af, bedankt hiervoor. We hebben uiteraard de beste geplaatst.

Groet,
Jacob

Foto's