jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-03-2012 MSC C3 - Flevo Boys C6 uitslag: 3 - 5

Vandaag de inhaalwedstrijd tegen Flevo Boys, in een koude wind met 15 spelers in de warming-up werd de opstelling doorgesproken, technische en tactische aanwijzingen gegeven.

Dit hielp niet echt binnen twee minuten stonden we al tegen een 0-1 aan te kijken. Na een mooie aanval werd er door Aaron de gelijkmaker gescoord. Een aanval uit het boekje, Top!! We wilden daarna niet echt gaan voetballen. Ondanks alle aanwijzingen en wissels kwam er geen strijd. Het resultaat met een 1-3 de rust in.

In de kleedkamer werd er gehamerd op inzet. Iedereen wist wat hij of zij moest doen, nu de uitvoering nog. We begonnen iets beter te spelen, en maakten na 2 minuten spelen de aansluitingstreffer 2-3. De schutter was Bas, die goed doorzette en zijn inzet in het net zag belanden. Helaas zakten we daarna weer wat weg. We hadden last van wat onnodige fouten, dit had als resultaat 2-5. We gingen af en toe wat beter spelen, dit kwam door een goede inzet door enkele spelers. We kregen nog een terechte strafschop, die werd verzilverd door Aaron. Dit was dan gelijk de eindstand 3-5.

Dames en heren,
tot vanavond thuis kijken bij de kraker MSC - Alcides en morgen naar Attractiepark Slagharen.
Jacob

Foto's