jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-03-2012 CVVO C4 - MSC C3 uitslag: 2 - 6

Weer vroeg uit bed op  naar Lemmer, de tweede return van deze competitie. Vandaag met drie gastspelers Mitchel, Rogier en Sander. Thuis net met 0-1 verloren. Nu kijken of wij de punten meekunnen nemen. De trainingen van afgelopen week hadden een lage opkomst, hopen dit geen indicatie is voor de wedstrijd van vandaag. Als laatste gegeven vooraf MSC staat 15 punten 4e en CVVO staat met 13 punten 5e. Detail CVVO heeft één wedstrijd minder gespeeld.

De scheidsrechter floot voor de aftrap en we begonnen te voetballen, deze keer was het kijken en  overspelen of schieten. Het was 90 procent beter dan vorige week. Toch kwamen door een verdedigingfout na 5 min. op 1-0 achter. Het volgende hoogte punt was een gele kaart voor Mitchel wegens het vast houden van een doorgebroken speler. Na 18 min. spelen weer een doorgebroken speler en een gele kaart voor de gastheren. Helaas werd de strafschop gehouden en bleef het 1-0. Na 21 min weer een verdedigingfout en het stond onverdiend 2-0. Daarna kwam het hoofdstuk Rogier. Hij wist voor de pauze twee keer beheerst te scoren. en gingen met 2-2 de pauze in.

In de kleedkamer heerste een goede sfeer en dit was zeker terecht. Het spel was goed en met regelmaat super. De puntjes werden op de i gezet en Sander ging warmlopen en startte als ons geheime wapen.

De tweede helft verliep nog beter, na vier min. een super aanval waar Loek als laatste de bal aanraakte 2-3. En dit was verdient. Het bleef aardig spannend en we probeerden overal voetballend uit te komen. De aanvallen waren goed opgezet en het was voor de supporters en de technische staf genieten. Toch was het nog spannend, want één foutje achterin en we staan weer gelijk. Na een halfuur spelen werd de genadeklap uitgedeeld, Mitchel maakte netjes de 2-4. Een kleine drie min later werd het Youri die na een hele mooie aanval het laatste tikje gaf 2-5. Florian maakt in de laatste min. een actie en wist vervolgens de keeper met een diagonaal schot te passeren en zette hiermee de eindstand van 2-6 op het bord.

Super gespeeld dames en heren, we zijn op de goede weg. Het voetbalspelletje en het bijbehorende plezier was vandaag voor de 100% aanwezig. Als laatste wil ik de gastspelers bedanken voor hun inzet, dit was top. De supporters ook bedankt voor de aanmoedigingen, want het was wel vroeg en niet echt lekker warm.

Groet,
Jacob