jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-02-2012 SC Genemuiden C3 - MSC C3 uitslag: 10 - 0

Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, uit naar Genemuiden. Met een grote groep van 16 spelers gingen we opstap. De lijst met kleine en grotere blessures was dan ook wat aan de grote kant.

Bij de start van de wedstrijd zag het er aardig uit. Al snel werd bijna al het aangeleerde dit seizoen overboord gegooid en werd er alleen maar achter de feiten aangelopen en de bal niet meer aangenomen en gespeeld, maar alleen blindelings weggeschoten. Gelukkig had de keeper zijn vorm behouden en hield op 2 ballen na de eerste helft het doel verder leeg. Dit gaf hoop in de pauze.

In de pauze werd er weer aangegeven dat we moesten gaan voetballen, want dat deden we nu echt niet. Vol vertrouwen gingen de toeschouwers en de technische staf richting het veld. Helaas gingen de ballen er de tweede helft wel wat makkelijker in. De keeper deed zijn best, maar helaas was het een echte gatenkaas bij MSC. Één lichtpuntje, het kijken en overspelen ging beter, het hielp vandaag helaas niet. 10-0 op het bord, snel vergeten, maar er wel leren, want zo verliezen is voor niemand leuk.

Maandag en woensdag trainen, dan moet het zaterdag uit naar Lemmer echt wel beter gaan.