jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-11-2011 FC Meppel C3 - MSC C3 uitslag: 2 - 6

Op deze zaterdag uit naar FC Meppel, een heuse derby. De belangen waren groot, vrienden van school, uit de buurt waren de directe tegenstanders. Bij verlies moeten de toppers dit uiteraard nog maanden aanhoren. Na de warming-up konden we het kunstgras op en stonden we oog in oog met Jaimy's oude team. Naast de punten stond ook de eer op het spel.

Ook vandaag begonnen we sterk en waren we op alle linies sterker dan de groen-witte gastheren. We kregen al snel wat kansen, wat al in de 6e min tot 0-1 leidde. Loek was de schutter. Na een dik half uur spelen was de score opgevoerd tot een dik verdiende 0-5 (2x Aaron en 2x Florian) Het spel van de zwart-witten zag er goed uit en we gaven dan ook geen kansen weg. De verdediging stond weer zijn mannetje.

In de pauze werd de opstelling weer goed bekeken, want iedereen moest toch aan het voetballen toekomen. Dit is elke week weer een heel gepuzzel, want iedereen is inmiddels gemotiveerd om te willen voetballen en niet alleen maar te kijken. We begonnen slap aan de tweede helft, waarvan FC Mepppel gebuik maakte (1-5). We raakte niet van slag en gingen zelf weer voetballen en gaven weinig tot geen echte kansen weg. Na 15 min spelen was het raak. Aaron maakte de 1-6, dat is niet slecht voor een speler, die vond dat hij niet in vorm was. Na 20 min werd de eindstand van 2-6 genoteerd. Op het wedstrijdformulier werd nog een gele kaart voor de gastheren vermeld en mocht Loek nog 5 min. afkoelen wegens commentaar op de leiding. Hij had geluk dat dit 2 min voor tijd gebeurde, want hij dupeerde het team. Na het laatste fluitsignaal ging iedereen met een voldane lach van het veld. Weer een dik verdiende overwinning. TOP!!

Het spel wordt met de week beter, de sfeer is goed, een prima resultaat. Maar ook hier geldt: de in het verleden behaalde resultaten, zijn geen garantie voor de toekomst. Dus we blijven er met ons allen er hard aan werken, om met veel plezier nog beter te worden.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's