jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-11-2011 MSC C3 - Olde Veste'54 C4 uitslag: 5 - 0

Vandaag thuis tegen Olde Veste een tegenstander die onder ons op de ranglijst staat. Dit geeft de hele groep een steuntje in de rug wat zelfvertrouwen betreft. Dus het we gaan verliezen tegen deze enorme spelers van Urk een paar weken terug, was het nu meer van we gaan winnen wij zijn beter. Deze gedachte is uiteraard veel beter, maar onderschatting ligt dan op de loer. Dit had de technische staf in de gaten en dit in de koppies gekregen.

De scheidsrechter floot en we starten de wedstrijd op het hoofdveld. Het grootste veld bij MSC, waardoor we veel ruimte konden creƫren. We zetten de gasten vrijwel gelijk onder druk en wisten na een kleine 10 min. te scoren, Loek was de schutter en er stond 1-0 op het bord. In de 8 minuten erna werd de wedstrijd beslist, Densel, Loek en Jaimy scoorden en er stond een mooie 4-0 stand op het bord. De 5-0 was van Rogier.

De tweede helft was de echte druk eraf en werd er niet meer gescoord, Justin had nog een paar acties, maar kwam niet in de problemen. De spitsen uit Steenwijk hadden niets in te brengen. De verdedigers en de keeper hielden hun hoofd er goed bij en wisten koelbloedig alles op te vangen. Er werd verder niet meer gescoord en de supporters van Olde Veste waren dan ook blij dat het maar 5-0 was geworden. Bij MSC kwam iedereen verder aan voetballen toe, iets wat met zoveel wissels niet eenvoudig is. Uiteraard wil ik de gebroeders Kattenberg bedanken voor hun gast optreden.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's