jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-10-2011 MSC C3 - SVM C3 uitslag: 4 - 0

Vandaag thuis tegen SVM, dus de wekker zetten en klaar staan voor de aftrap om 9:00. Vooraf hadden we een paar gastspelers uitgenodigd. Mitchel, Rogier en Sander. Een paar geblesseerde spelers waren onverwachts toch klaar voor de strijd. We hadden dan ook een goed gevulde reserve bank. Dit maakte het wisselen niet makkelijker, gelukkig was dit de taak van Deddy. De scheidsrechter was de wekker vergeten te zetten. Dit kwam voor één speler goed uit, hij was zijn schoenen vergeten. Zijn vader was op tijd terug en hij op zijn plek met de aftrap. Wim van Keulen was bereidt gevonden om de eerste helft te fluiten. Zo konden we om kwart over starten met de wedstrijd.

We begonnen sterk en kregen kans op kans. De supporters, reservespelers, technische staf en iedereen die ik vergeten ben te noemen kon de bal er wel in kijken. Het was mooi om te zien dat er naast het standaard harde werken ook echt werd gevoetbald. Na 17 min was er de assist van Rogier, die keurig werd afgerond door Bas (1-0). De 4-4-2 werd in de loop van de wedstrijd omgezet naar een 4-4-3. Na een ongekend aantal gemiste kansen was het tijd voor de thee.

In de pauze werden de standaard dingen opgenoemd, iedereen kan dit meezeggen, nu nog het doen. Onze spits Florian, die de eerste helft aan de kant stond, kwam erin. Hij had er zin in, wilde laten zien wat hij geleerd had. Deddy pakte de fluit en Jacob nam het wisselbeleid over. We gingen op de zelfde voet verder. Na 10 min spelen was het Florian, die een mooie assist op Aaron gaf. Hij zette de 2-0 op het bord. Twee minuten later was het weer Aaron, nu stond het 3-0. Na een half uur spelen was de assist van Aaron op Florian, die keurig en beheerst de zeer verdiende eindstand 4-0 op het bord zette.

Ik wil iedereen een dikke pluim geven over het vertoonde spel en inzet. Spelers Mitchel, Rogier, Sander, scheidsrechter Wim bedankt! Ook de grensrechter Tim lekker gevlagd.

Tot maandag,
Jacob