jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-10-2011 MSC C3 - Urk C6 uitslag: 4 - 6

Na een gedegen warming-up de laatste instructies doorgenomen, voordat de wedstrijd begon.

Om 09:00 uur zijn ze de wedstrijd begonnen en de eerste 5 minuten waren degelijk maar ook attractief, leuk om te zien. Totdat (in de 6e minuut) het middenveld van Urk doorbrak en het eerste tegendoelpunt viel. 0-1 Er was op dat moment geen man overboord, maar onze spelers waren even van hun stuk gebracht waardoor er snel na de aftrap de 2e tegentreffer werd gescoord door Urk. 0-2 Door deze tegenvaller gingen onze jongens en meisjes grotendeels tegen zichzelf voetballen, maar net op het moment dat zij weer een beetje vat op de wedstrijd kregen werd de 3e tegentreffer geïncasseerd. 0-3 Nu was het genoeg, schenen een aantal MSC spelers te denken. Ze gingen wat brutaler voetballen, er werd veelal samenspel vertoont en ze gingen samen in de aanval. Dit resulteerde in een mooi doelpunt van Tim (gelukkig). 1-3 Onze spelers(sters) kregen er weer wat vertrouwen in en gingen door met aanvallen, hierdoor vergaten ze soms ook een beetje te verdedigen waardoor er ook kansen ontstonden voor Urk. Helaas voor hen hadden wij een SUPER keeper op het doel staan die zijn mannetje stond en regelmatig wat stuntwerk liet zien. Doordat het middenveld regelmatig meeging in de aanval werd de verdediging van de tegenstander wat onrustig, wat voor ons gunstig uitviel en er viel een eigen doelpunt uit de aanval van onze spelers. 2-3 Onze jongens en meisjes gingen met een gerust gevoel de rust in.

De 2e helft begon en Urk zette direct druk op onze verdediging waardoor er een klein beetje paniek ontstond en de rechter spits van Urk p/o over een voet van een verdediger viel en de scheidsrechter genoodzaakt was een penalty te geven, helaas werd deze benut door Urk. 2-4 Na de aftrap gingen onze spelers weer onverstoorbaar door met de aanval en er waren regelmatig mooie combinaties te zien, het werd een spannende wedstrijd die niet alleen attractief maar ook als sportief bestempeld kan/mag worden. Door goed samenspel werden er door onze spelers(sters) ook kansen voor MSC gecrëeerd, helaas werden deze niet allemaal benut totdat, in de 59e minuut, Tim in samenspel met Florian wel het doel wist te treffen. 3-4 Onze jongens en meisjes kregen wat meer lef en zochten steeds de aanval weer op maar daardoor werd het verdedigen soms vergeten en stond men verkeerd ten opzichte van hun tegenstander. Hierdoor kwam de spits van de tegenstander steeds in de positie om te scoren, onze keeper stond regelmatig alleen voor de spits van Urk en wist tot 3 maal toe een tegentreffer te voorkomen. Tot op een gegeven moment de druk te hoog werd en een hoge bal tussen zijn handen doorglipte en een doelpunt niet meer te keren was. 3-5 Doordat MSC-C3  wel het vertrouwen terug had, zochten ze wederom de aanval op. Het gevoel van het kunnen winnen zat er nog steeds in en na wederom in de 34e minuut een tegentreffer te hebben geïncasseerd dacht ik dat het afgelopen met hun motivatie,maar het tegendeel is bewezen. 3-6 Onze spits raakte op dreef en het middenveld stond hem terzijde. Er kwamen weer mooie kansen door goed samenspel en hieruit wisten zij Tim aan te spelen die het doel wist te vinden met een mooie treffer 4-6. Na wederom een paar kansen over en weer was de tijd om en gaf de scheidsrechter het eindsignaal.

Het was een mooie wedstrijd om te zien, de spelers van C3 hebben geknokt en lieten ook mooi samenspel zien. De eindstand had ook anders kunnen zijn, maar uiteindelijk denk ik dat iedereen tevreden kan zijn met hun inzet en het sportieve spel.

De trotse trainers van MSC-C3.
Deddy

Wedstrijdfoto's