jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-09-2011 Flevo Boys C6 MSC C3 uitslag: 6 - 2

Vandaag weer een heerlijk eind rijden richting de polder met een mooie rij auto's onderweg. Een aantal afmeldingen en een paar licht geblesseerde spelers, waren er twee gastspelers mee, Rogier en Stijn.

Na een lichte warming-up met de bijbehorende aanwijzingen waren we klaar voor de wedstrijd. Vanaf het begin kregen we een aantal leuke kansen en waren we regelmatig bij het doel van Flevo Boys te vinden. Toch was het Flevo boy's, die de score opende. Na een kwartier spelen stonden we onverdiend met 0-1 achter. Twee minuten later was het weer raak en scoorde de spits uit de rebound de 2-0. We gingen gelijk op en kregen kansen genoeg om weer gelijk te komen. Aan de andere kant had Justin het druk genoeg om het doel verder leeg te houden. Na een half uur spelen was het weer twee keer raak en konden we met 4-0 naar de kleedkamer.

In de kleedkamer werd uitgelegd dat we aan de posities moesten denken, waar we moeten staan en lopen. De puzzel van wie waar en wanneer was verder een hele klus, door alle blessures.

Na de pauze gingen we zeker beter verdedigen, en door een foutje stonden we op 5-0. We lieten de kop niet hangen en probeerde toch het beste van te maken. Na 10 min spelen wist Aaron ons dik verdiende doelpunt te scoren. (5-1) Op het middenveld kwamen we veel te kort deze week. Niet vrijlopen bij balbezit en niet op tijd meeverdedigen zijn de aandachtspunten. Dit koste nog een tegentreffer, 6-1. Het verdedigen ging steeds beter en 10 min voor tijd zette Stijn de eindstand van 6-2 op het bord.

Dit was al met al een wedstrijd met 2 gezichten, verdedigend en positiespel steeds beter aan de ene kant en te laat mee lopen met de tegenstander en niet scoren aan de andere kant. De wedstrijd en uitslag snel vergeten en het verbeterde spel van de tweede helft (2-2) onthouden. Rogier en Stijn bedankt voor het meespelen, helaas konden we met ons allen de punten niet meenemen naar Meppel.

Tot maandag,
Jacob