jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-08-2014 Alcides C3 - FC Meppel C3 uitslag: 2 - 0

Afgelopen woensdag waren we te gast bij Alcides om te spelen voor de 2e wedstrijd in de beker. Na een zeer gastvrije ontvangst gingen wij naar veld 3 voor de warming-up en de wedstrijd. Helaas waren de ballen in de kleedkamer achtergebleven en dat zorgde voor een vertraging van de warming-up( voetballen zonder bal is toch echt zeer lastig :) )

In de eerste 5 minuten kregen wij een dot van een kans om voor de 0-1 te zorgen, maar helaas mikte Wesley net iets te hoog. Alcides was de beter voetballende ploeg, maar het duurde tot de 33e minuut tot dat zij de 1-0 maakten. In de rust hebben wij aangegeven wat er goed ging en wat er ter verbetering vatbaar was. Na een instemmend ja gingen wij vol goede moed de 3e helft in.

In de eerste 15 minuten speelden we zoals afgesproken en kregen we een aantal mogelijkheden om de gelijkmaker te maken. Helaas storten wij daarna volledig in en dankzij onze keeper Jens werd het slechts 2-0, terwijl het ook 10-2 voor Alcides had kunnen zijn. Iedereen deed zijn stinkende best, maar Jens, Rowan en Wesley mogen absoluut genoemd worden als uitblinkers tijdens deze wedstrijd.

Met nog één bekerwedstrijd voor de boeg( Genemuiden C3 ) gaan we ons klaarmaken voor de competitie. We gaan er met z’n allen een mooi seizoen van maken en op het einde zien we wel waar we zijn geeindigd?
Willem.

Wedstrijdfoto's