jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-03-2015 FC Meppel B2 - SJO WIJC B1 uitslag: 3 - 1

Na het verlies van vorige week en het beloofde bakje patat bij winst van Frans, gingen de spelers van B2 het veld in.

Dat eerste wedstrijd uit met 0-5 is gewonnen speelde misschien ook wat mee. Met één speler op de bank en twee spelers uit de C1 maakten de selectie van vandaag compleet. Het spel moest de supporters warm maken ,want het weer was bedroefend, alleen maar regen. Als het niet regende, mieserde het.

We zagen vanaf de eerste tot de laatste minuut een wisselend spelbeeld, van erg slordig balverlies tot snelle uitgespeelde aanvallen. Onze keeper Justin is de hele wedstrijd niet echt getest door de spitsen van WIJC. Maar wat hij moest doen deed ie goed, vooral hun hoekschoppen zagen er gevaarlijk uit. Uit één van onze aanvallen, werd onze voorhoedspeler met een overtreding gestopt. De plek was ideaal ongeveer 4 meter buiten de 16 meter en recht voor het doel. Jasper schoot de bal snoeihard in. De keeper had hier geen antwoord op en de stand was na ongeveer 15 min. een terechte 1-0. Het spel ging wat op en neer, met meer voor ons dan voor WIJC. Tim was de kwelduivel voor de gasten. Hij werkte hard, zoals altijd en kreeg op de rechterkant de bal en schoot verdient de 2-0 binnen. Achterin was het vooral Aymen, die de gaten achterin dichtliep en sterk speelde. Ook was Daan een rots in de branding.

Na de pauze gingen we op de zelfde voet verder, al zagen we meer mooie aanvallen. De 3-0 was van Jasper zijn schoen en de tegenstander probeerde nog wel aan te vallen en wisten niet te scoren. Toch stond er 3-1 op het bord, deze was van Job. Met een knappe beweging tikte hij de bal hoog in het doel. Dit was niet makkelijk, want vlak daarvoor wist onze spits net zo'n bal over het doel te krijgen.

De eindstand van 3-1 gaat de boeken in, vlug douchen en aan de patat. De supporters vlug naar binnen en opdrogen. De jongens van C1 bedankt voor jullie inzet en misschien tot een volgende keer.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's