jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-11-2014 SJO WIJC B1 - FC Meppel B2 uitslag: 0 - 5

Na de 0-0 wedstrijd van vorige week tegen Rouveen B1 stond vandaag de uit wedstrijd tegen WIJC B1 op het programma.

Met 15 spelers vertrokken we naar de Wijk. Gezien de uitslagen en de ranglijst was de verwachting dat we 3 punten gingen ophalen. Na de bespreking en warming up, was om 14.00 uur het start signaal van de scheids.

We dicteerden direct vanaf het begin de wedstrijd en creĆ«erden diverse kansen. Via enkele mooie aanvallen waren we dicht bij de 1-0 voorsprong, echter het vizier stond nog niet scherp. Daarnaast moesten we opletten dat WIJC niet via snelle uitbraken voor onze keeper opdook. Halverwege de 1e helft kwamen we dan toch op voorsprong; via goed doorzetten kreeg Aimane de bal in de voeten en zijn harde schot vlak onder de lat was voor de keeper onhoudbaar. Hierna werden we slordiger in ons spel en dankzij prima keepers werk van Justin, gingen we met 0-1 de rust in.

Ook de 2e helft was voor ons en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Het werd de helft van Jasper Buitenhuis, met 3 fraaie doelpunten werd hij de man van de wedstrijd. Tussen door wist Jesper ook nog zijn doelpuntje mee te pikken; een lastige hoge bal wist hij vlak voor de keeper met zijn hoofd fraai over de keeper heen te koppen. Door mindere fases in de wedstrijd af te wisselen met goede fases, was ruim voldoende om uiteindelijk met 0-5 winst naar Meppel terug te keren.

Groet,

Frans

Wedstrijdfoto's