jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-10-2014 DVSV B1 - FC Meppel B2 uitslag: 1 - 5

Voor vandaag stond DVSV B1 op het programma, een wedstrijd die we gezien de stand moeten winnen.

De eerste kans van de wedstrijd is voor Miquel, maar helaas wordt die over het doel geschoten. De tweede grote kans in de wedstrijd is voor Jasper, maar dit schot werd door de keeper tegengehouden. Uiteindelijk werd in de 17e minuut de 1 - 0 gemaakt door Jasper (Buitenhuis). Kort hierna had Tim de kans op de 2 - 0, maar tim schoot hem naast. Even later scoorde Jesper, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Aan het eind van de eerste helft  wordt de 2 - 0 gemaakt door een  hakje achter het standbeen langs van Jesper. En daarna werd de 3 - 0 gemaakt door job, die de bal goed aangegeven kreeg van Hicham.

Het was rust, en de jongens gingen de kleedkamer. Het had al 7 - 0 kunnen staan, maar de kansen werden niet afgemaakt. In de tweede helft werd de 4 - 0 gemaakt door Jasper (Piso). DVSV kreeg nog een penalty, en daardoor viel de 4 - 1. Als laatste maakte Jesper de 5 - 1.

De drie punten werden mee naar Meppel genomen, maar het was geen wedstrijd om trots op terug te kijken. Dus op naar volgende week, tegen Rouveen B1.

Groet,
Maarten

Wedstrijdfoto's