jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

04-10-2014 FC Oldemarkt B1 - FC Meppel B2: uitslag: 2 - 1

Met een gehavend team gingen we op weg naar Oldemarkt. Door blessures, feestjes en afstaan aan B1 hadden we 10 van ons zelf. Jelmer van B1 en 3 spelers van het vrije B3 completeerden ons team. Met deze 14 moesten we zien de punten op te halen.

Vanaf het begin hadden we het initiatief en met mooi combinatie spel creeerden we veel kansen, echter de bal ging maar niet tegen de touwen. Na een half uur spelen rukte de centrale man van Oldemarkt op over de as ven het veld en werd door ons niet goed afgestopt. In de 16 meter kon hij afronden en dat betekende tegen de verhouding in 1-0 voor Oldemarkt. Ook hierna bleven we goed voetballen. Een corner van links werd door Michiel prachtig binnen gekopt 1-1 dachten we, echter de grensrechter stond met de vlag omhoog: buitenspel volgens hem. ????? De scheidsrechter nam het signaal over ; weg doelpunt dus.

Na de thee was het eigenlijk weer √©√©nrichtings verkeer naar het doel van Oldemarkt. Een kwartier na rust eindelijk de zeer verdiende gelijkmaker: Michiel zette goed door en kon vanaf rand 16 meter met een fraaie schuiver de 1-1 aantekenen. We bleven druk zetten en mooi combineren, toch was het opnieuw Oldemarkt dat een doelpunt maakte. Matig uitverdedigen bracht een aanvaller van Oldemarkt in balbezit, deze legde prima af en de spits kon simpel binnen tikken 2-1. Zelfs hierna hadden we nog prima kansen op de gelijkmaker en evt nog winst, echter de afronding was deze middag erg matig. Zodoende bleef de stand 2-1 in het voordeel van Oldemarkt.

Een naar gevoel: veel beter zijn en toch geen punten. Volgende wedstrijd de derby tegen Alcides B2.
Groet,
Frans