jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-08-2014 MSC B2 - FC Meppel B2 uitslag: 0 - 12

Onze 2e bekerwedstrijd was tegen MSC B2 en we wisten dat HZVV B2 onze laatste tegenstander in deze bekerpoule met 14-1 had gewonnen van MSC. Om nog kans te maken poule winnaar te worden, was onze taak om ook te proberen zo veel mogelijk doelpunten te maken tegen MSC.

De afspraak was dan ook om vanaf de aftrap MSC direct aan te pakken en vol druk zetten. Dit resulteerde al snel in ons openingsdoelpunt: 2e minuut 1-0 door Jesper, na een fraaie diepe bal van Wessel. De scheidsrechter vond dit waarschijnlijk iets te snel gaan en "beloonde" MSC in de 4e minuut met een strafschop, na een correcte balverovering van Koen. MSC kon dit cadootje niet verzilveren: de bal werd over geschoten. We waren veel sterker en met fraai combinatie spel sneden we door de defensie van MSC. Meer doeplunten moesten wel gaan vallen. Wel die kwamen er ook: tussen minuut 15 en 28 5 doelpunten: 2x Jasper B.(waarvan 1 strafschop), 2x Hicham en 1x Tim (assist Justin). Nog voor rust (40e minuut) werd het 7-0 door Piso na goed doorzetten.

In de rust hebben we afgesproken om te blijven voetballen (combineren) en te proberen om de stand te verdubbelen. Al direct na rust, 41e minuut werd het 8-0 door Koen uit een directe vrije trap. Door het vele wisselen in het team, werd het spel ook wat onnauwkeurig, toch bleven de spelers zoeken naar meer treffers. Uiteindelijk werden er ook meer doelpunten gecoord: 2x Jasper B., 1x Jesper en de laatste door Tim. Eindstand 12-0(!) voor FC Meppel B2.

Een mooi doelsaldo van 17-0 om mee uit te zien naar de "finale" van onze bekerpoule tegen HZVV B2.

Groet,
Frans

Foto's