jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-11-2013 MSC D2 - FC Meppel D2 uitslag: 1 - 3

Vandaag de lastige uitwedstrijd bij MSC.

De vorige ontmoeting tegen de D2 van MSC  was een nederlaag in de bekercompetitie. Vandaag konden we onze groei laten zien.

Na een degelijke warming-up onder de leiding van Willem, gingen we toch nog wat slapjes van start. We gaven onnodig enkele kansjes weg. Gelukkig stond onze keeper uitstekend te keepen en samen met de verdediging werden deze kansjes niet benut. Na deze eerste 5 min. waren we wakker en gingen we voetballen. We waren sterker in de duels, waardoor we veel ballen veroverden. Aan de kant was het regelmatig genieten van de mooie aanvallen. De verdediging stond als een huis en gaf bijna niets weg en elke keer een "verzorgde" goede opbouw van achteruit. Het middenveld werkte hard en gaven mooie steekpasses. Voorin werd met regelmaat de achterlijn gehaald en waren de voorzetten gevaarlijk. Door 2 doelpunten van Wesley en Rodney gingen we zeer verdient de pauze in met 0-2.

In de pauze zagen we alleen maar glunderende gezichten, iedereen was in zijn nopjes. We konden nog beter en wilden dat laten zien, meer vrij lopen, actiever meedoen/helpen.

Na de pauze wachten we op het offensief van MSC. Dat bleef door goed voetbal van FC Meppel uit. We kwamen zelfs op 0-3. Na een assist van Rodny werd er door Twan gescoord. De heren van MSC probeerden druk te zetten, wat niet goed lukte. Maar na een niet goed weggewerkte bal kwam er toch een tegengoal. De erg goed keepende Justin kon met een mooie zweefduik het niet verhinderen. Daarna waren er geen echte kanten meer en gingen met een verdiende winst lekker douchen.

Super gedaan,

Jacob

Ik wil via deze weg trainer Roel bedanken voor de sportiviteit, hij wilde alleen met zijn eigen spelers spelen en maakte geen gebruik van de D1 spelers. Grote klasse Roel.

Wedstrijdfoto's