jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-09-2013 FC Meppel D2 - VIOS (O) D1 uitslag: 1 - 8

Vandaag thuis tegen VIOS, voor mij een onbekende tegenstander. Een aantal spelers hadden zich afgemeld en we hadden 2 gastspelers Nick en Thom van D1. Jacob was vandaag de coach. Door de gastspelers en enkele afwezige spelers was het en mooie uitdaging om een gebalanceerd team neer te zetten door de coach.

We begonnen aarzelend en waren wat bang voor de fysieke tegenstanders. Na 4 min. spelen stonden we al tegen een 0-1 achterstand aan te kijken. Na 15 min. spelen werd het 0-2 en gingen we nog minder voetballen. Onze keeper Justin, keepte goed en voorkwam regelmatig een nog grotere achterstand. Achterin was ook Jelle als voorstopper ingezet, iets waar we al enkele weken op trainen. Samen met de overige verdedigers werd er keer op keer de tegenstander opgevangen. Maar tegen al het geweld waren we niet opgewassen en gingen we met 0-3 de rust in.

In de pauze was het verhaal van Jacob duidelijk. Als we met ons allen niet  meer gaan voetballen met en zonder bal. Niet helpen met het verdedigen dan was de kans om met dubbele cijfers te verliezen erg groot. Iedereen moest meedoen en gaan voetballen als waar er op getraind wordt. De tweede helft begon, iedereen wist wat hij moest doen, helaas werd erna na 8 min. door een erg ongelukkige eigen doelpunt 0-4 en was het 2 min. later zelfs 0-5. Maar we vergaten het meeste wat we hadden geleerd de afgelopen weken. En moeten hard werken om een nog grotere achterstand te voorkomen. We gingen toch nog voetballen en wisten zelfs enkele grote kansen te creëren. Na 15 min. was het Rodney, die 1-5 aantekende. Helaas scoorde de gasten nog 3 keer en stond er een eindstand van 1-8 op het bord.

Willen we de volgende keer winnen, moeten we minder fouten maken en allemaal fanatiek meedoen. Maandag en woensdag trainen, dan zaterdag de punten pakken tegen SJO HH'97 D2. Nick en Thom bedankt voor jullie hulp, tot een volgende keer.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's