jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-05-2014 FC Meppel D2 - MSC D2 uitslag 4 - 6

Vandaag de laatste wedstrijd tegen de buren MSC D2, de kampioen van deze competitie. De vaste coach Willem was afwezig en werd vervangen door René. Edwin, Jacob en René probeerden samen zo goed mogelijk te coachen om de jongens het lekkerste en het beste te laten voetballen.

We begonnen te slap en stonden uit een van de gevaarlijke hoekschoppen al binnen 2 min. op een 0-1 achterstand. We gingen in de achtervolging en maakten in de 10e min 1-1 door Jelle. We bleven achter de feiten aanlopen en gaven veel ballen weg.  Na een kwartier spelen stonden we weer achter. MSC was feller en sneller 1-2 was het resultaat. Onze keeper Justin is na de winterstop de constante factor en keept steeds beter. Hij hield ook vandaag erg veel tegen. In de 27 min. was het Rodny,die een terechte stafschop benutte en de 2-2 op het bord zette. Nog vlak voor de pause stonden we weer tegen een achterstand aan te kijken. De gasten liepen weer eenvoudig door de verdediging en maakten keurig af. 2-3. Wij hadden met een voorsprong de kleedkamer in kunnen gaan. Helaas wisten onze spitsen, net als afgelopen woensdag, de één op één met de keeper niet in ons voordeel te beslissen. Dit waren vijf tot tien kansen.

In de pause werd geprobeerd om iedereen zover te krijgen dat ze wat wilden werken, bij hun man staan, verdedigen, passen, enz. De laatste 35 min. van dit seizoen, eingelijk 30 min. maar het klokje van de scheidsrechter liep iets langzamer.

Na de pause was het in de 7e min. de gelijkmaker van Rodny (3-3). Maar in de 11 min. stonden we alweer achter. en in de 14 min. weer gelijk. Ook deze wist Rodny te maken. We speelden wel beter, alleen werd het afronden weer niet goed uitgevoerd. Ik telde een kleine 10 kansen. De gasten wisten 10 min. voor tijd te scoren 4-5. Het antwoord was de voorstopper wisselen voor een extra spits. Wii kregen hierdoor vlak voor tijd weer een één op één met de  keeper, gingen we gelijk spelen, ja ja en toen was het nee. Rodny wist de bal niet langs de keeper te krijgen hij bleef op 3 staan. De gasten gingen in de aanval en wisten uit een zuivere buitenspel positie te scoren. De vlag was omhoog, bleef omhoog, maar werd door een dwaling in de arbitrage toch goed gekeurd. De eindstand van 4-6 was genoteerd.

Dit was de laatste competitie wedstrijd. Nog een paar trainingen en een toernooi en dan genieten van de zomerstop en vakantie!!!

Groet,
Jacob.

Foto's