jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-05-2014 Ens D1 - FC Meppel D2 uitslag: 4 - 2

Ens uit altijd lastig

Op deze door de weekse wedstrijd gaan we uit naar Ens. Met een grote stoet auto's gingen we op pad. De hele technische staf (Edwin, Jacob en Willem) samen met 14 spelers, waaronder Jesse. Jesse is een talent uit D4, die al enkele weken mee traint met de D2. De hele groep werd gevolgd door een grote groep supporters. Tijdens de wedstrijd stond aan één kant, de hele zijlijn vol met supporters van beide teams. Dit waren meer, dan dat er normaal bij het eerste staan te kijken. (Dit heb ik uit een hele betrouwbare bron.)

De wedstrijd zelf was wat minder en had een aantal gezichten. Het eerste gezicht was een gretig en scherp FC Meppel, die daardoor verdient in de 6e min. op voorsprong kwam, door de 0-1 van Rufus. Justin had zijn topvorm laten zien om al 2 enorme kansen van de gastheren tegen te houden. Dat was echt super. Na de voorsprong kwam het tweede gezicht, afwachten en niet gecontrentreerd en wat lusteloos. Het gevolg is dan ook duidelijk, 3 tegendoelpunten. En een aantal reddingen, die al dan niet via de paal er niet ingingen. Onze spitsen misten de kansen, dat was elke keer 1 op 1 tegen de keeper. We gingen dan ook met een 3-1 achterstand de kleedkamer in. In de pause probeerde Willem iedereen wakker te schuden en weer scherp te krijgen.

Na de pauze bleek dit niet helemaal gelukt te zijn. We bleven wisselend spelen. We kwamen op een 3-2, door Robert in de 4e min. De gastheren wisten in de 10e min. de 4-2 te maken. Helaas werden er in de tweede helft ook nog weer veel 1 op 1 aanvallen met de keeper gemist. Het spel was van de meeste talenten wel beter geworden, maar het was niet genoeg om te winnen. De eindstand van 4-2 was zuur gezien alle kansen, maar niet geheel onterecht.

Volgende keer beter jongens, dan zijn Rodney, Jelle en Brian er ook weer bij. We willen via deze weg Jesse bedanken, hij heeft het prima gedaan, tot maandag.

Groet,

Jacob

Wedstrijdfoto's