jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-04-2014 FC Meppel D2 - Olympia D1 uitslag: 3 - 1

De spelers hadden er lang naar uit gekeken, een weerzien met Olympia D1. Na de verloren uitwedstrijd met 10-5 zinde iedereen op revanche.

De start van de wedstrijd was voor FC Meppel, door goed druk te zetten had Olympia moeite om op de helft van FC Meppel te komen. Zelf hadden de jongens van FC Meppel volop kansen, maar helaas door het veld voorin te klein te houden hadden de verdedigers van de tegenpartij een makkie. Door een afvallende bal  na een corner feilloos in de rechterkruising te schieten kwam FC Meppel op een 1-0 voorsprong door Dennis. Met deze voorsprong kon FC Meppel iets rustiger voetballen, maar Olympia werd nu steeds gevaarlijker en kwam vaker voor het doel van Justin die een goed wedstrijd keepte. Helaas kon hij een door een eigen speler, aangeraakt schot van de tegenstander niet keren. 1-1 en met deze stand gingen beide teams de kleedkamer in om door de coaches weer op scherp gezet te worden.

Na het fluitsignaal voor de 2e helft was het duidelijk dat FC Meppel het er niet bij liet zitten. Felle verdediging en goeie passes zorgden ervoor dat de 2-1 snel door Rodney op het scorebord gezet werd. Het leek of Olympia gebroken was, want redelijk snel erna werd ook de 3-1 koelbloedig door Rodney in de netten geschoten. Dit was tevens de eindstand.

Als wij de volgende keer tegen MSC net zo spelen, wellicht achterin elkaar iets beter helpen en voorin eerder de  bal afspelen, dan spelen wij in de derby MSC helemaal zoek.

Groet,
Stefan

Wedstrijd foto's