jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-03-2014 FC Meppel D2 - Ens D1 uitslag: 2 - 2

Goed herstel na het verlies van vorige week bij Olympia'28.

Vandaag thuis, de tweede wedstrijd van de nieuwe voorjaarscompetitie. Een competitie die gelijkwaardiger moet zijn dan de najaarscompetitie, omdat alle teams opnieuw zijn ingedeeld. Het strijdtoneel was zoals zovaak het hoofdveld.

We begonnen lekker, speelden leuk en gaven bijna niets weg. Toch kwamen we achter door een paar persoonlijke fouten. Het middenveld dat de bal verspeeld, daarna een verdediger die de bal niet achter laat lopen, de keeper die verkeerd uit verdedigd en uit de hoekschop scoort de spits, die niet goed gedekt werd. Dat was een domper, wij enkele kleine kansjes en de gasten de 0-1. Niet veel later werd het zelfs 0-2. De koppies gingen niet naar beneden en we gingen weer voetballen. Door de aanmoedigingen en tips vanaf de kant, werd het spel beter en kregen we een paar hele grote kansen. Uit één van de mooie aanvallen helemaal vanaf de verdeiging wisten we de 1-2 te scoren. Rodney wisten een van de kansen te benutten. Vlak voor de pauze telden wij de 2-2 al, maar helaas was dit gezichtsbedrog en lag de bal niet in het doel maar er net achter. Met deze stand van 1-2 gingen we de pauze in.

Na de pauze gingen we door, speelden lekker, gaven weinig kansen weg en creerden enkele kleine en grote kansen. De 2-2 kon dan ook niet uit blijven. Het doelpunt werd gemaakt door Robert en was dan ook verdiend. De kansen om te Winnen was zeker aanwezig, de kans om te verliezen wat minder. Helaas zat er niet meer in en gingen we met een gelijkspel douchen.

Al met al een leuke wedstrijd, waarin we wisselend spel lieten zien.

We zijn op de goede weg, tot Maandag.

 

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's