jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

23-11-2013 vv Olde Veste B4 - FC Meppel B2 uitslag: 0 - 7

Op zaterdag 23 november hebben wij tegen Olde’ veste B4 gespeeld.

Om 11:30 moesten we in de kantine zijn waar we zoals gewoonlijk een korte wedstrijd bespreking hebben gehouden. Daarna gingen we op weg naar Steenwijk. Eenmaal in Steenwijk aangekomen hebben we ons omgekleed en de warming up gedaan.

En toen begon de wedstrijd om 12:45. Het was een leuke wedstrijd dat er goed uitzag, hiermee bedoel ik goede combinaties en goed gecoacht kortom er werd dus goed gespeelt. Het eerste doelpunt viel al in de 6de minuut waar in Hicham de bal blokte met zijn rechtervoet en hem er toen met links inschoot. Nog geen 5 minuten later was het weer raak een kopbal dit keer van Remy die hem mooi voorgegeven krijgt van Michiel. Negen minuten later in de 20ste minuut was het weer raak dit keer door wouter die hem zacht intikte en de keeper dook niet eens. En hierdoor gingen we de rust in met 3-0 voorsprong.

Toen we aan de tweede helft begonnen duurde het een tijd voordat het volgende doelpunt kwam. Die kwam in de 60ste minuut gemaakt door mijzelf. Na bal verlies voorin veroverde ik de bal en gaf hem naar voor richting de buitenkant waar Hicham de bal aannam en een man passeerde. Ik ging voor het doel staan kreeg de bal aangespeelt en draaide buitenom en schoot vlak onder de kruising. Nog geen twee minuten later schoot Hicham er zelf één fraai in onderkant lat waardoor de stand 5-0 werd. In de 76ste minuut schoot Bas Kuik er ook 1 mooi in en vier minuten later in de 80ste minuut werd het laatste doelpunt  van de wedstrijd gemaakt, weer door Hicham uit een mooie voorzet van Steven. En in de 10 minuten daarna zijn er geen doelpunten meer gemaakt toen de scheids in de 90ste minuut affloot had B2 gewonnen met 7-0.

Bas Veldsink

Wedstrijdfoto's