jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

26-10-2013 Ens B1 - FC Meppel B2 uitslag: 2 - 1

Naar Ens in de polder, altijd moeilijk.

We vertrokken bij FC Meppel met 4 auto's, maar kwamen met 3 auto’s in Ens aan. We waren in Meppel  1 kwijt geraakt. Één chauffeuse reed onverwachts achter de verkeerde auto aan. Met het omkleden bleek dat er genoeg spelers waren om te starten. Met de warming-up kwam de 4e auto. Tijdens deze warming-up zagen we vanaf de kant, dat de heren niet met de volle 100% met voetbal bezig waren. We moesten allemaal goed spelen om de punten mee te nemen naar Meppel. De belangen waren groot, bij winst waren we gedeeld 2e en was er nog kans om kampioen geworden. Dit zagen we in de wedstrijd te weinig terug.

Door de wat ongeconcentreerde warming-up, begonnen we niet scherp aan de wedstrijd. In de 3e min maakten de gastenheren de 1 - 0. Waren we nu wakker? We probeerden beter te spelen en dit lukte beetje bij beetje. De kansjes die we creëerden gingen er helaas niet in. De wedstrijd ging op en neer en het was een mooi schot van buiten de 16, die zo in de linkerbovenhoek vloog. Zo stonden we in de 33e min achter met 2 – 0. Maar we hadden enkele min. later een antwoord, namelijk de 2 – 1. Het was een verdiend doelpunt. Na een hele mooie aanval was het Steven die het keurig afrondde.

Na de thee probeerden we te combineren en te scoren. Achterin was het oppassen en dat ging goed, we hielden het doel leeg. Al moest Justin af en toe laten zien wat hij in huis had. Het combinatiespel ging ook de tweede helft goed en af en toe fout. Dit was het enige verbeterpunt. We hoefden hier niet te verliezen. Een paar aanvallen over en weer werden niet beloond met een doelpunt. We kregen in de laatste min. een bijna 100 procent kans. Op nog geen vijf meter voor de het doel wist onze spits de bal enkele centimeters naast de paal te schieten. Helaas bleef na het eindsignaal de 2 – 1 op het bord staan. Jammer deze week geen punten.

Groet,

Jacob

Wedstrijdfoto's