jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-05-2014 CVVO B3 - FC Meppel B2 uitslag: 1 - 3

Vandaag de reis naar Lemmer voor een potje "zomeravond" voetbal.

Aan het eind van de ochtend gingen we met 4 volle auto's met 15 spelers op pad. We hadden Pim als gastspeler erbij. Pim komt net terug van een langdurige blessure en mag bij B2 wedstrijdritme opdoen. De regen van vorige week was ingeruild voor een schitterende zonnige dag.

We gingen net voor half één van start. De supporters waren en helemaal klaar voor en hoopten op een leuke pot. We begonnen lekker en creëerden snel wat kansjes. De grensrechter vlagde er vrolijk op los en zat er regelmatig naast dit kon de pret niet drukken. We stelden ons er op in en werden steeds gevaarlijker. In de 10e min. was het raak Wouter maakte netjes de 0-1. aan de andere kant moest keeper Justin opblijven letten, maar hij hield het doel schoon. Na een kleine 25 min. was het Bas K. met het doelpunt van de week. Zijn eerste schot werd nog gekeerd, maar in de rebound schoot hij de bal vanaf een respectabele afstand in de rechter kruising. De terechte 0-2 stond op het bord. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was er helemaal niets geleerd van vorige week. Of er heeft wat in de thee gezeten, want een fouten festijn zorgde voor de aansluitingstreffer in de 2e min. (1-2) Dit gaf de gastheren hoop, waardoor ze net dat beetje extra gaven, wat er de eerste helft er niet in zat. We herpakten ons langzaam en kregen nog genoeg kansjes. We gaven gelukkig niet veel kansen weg, maar het bleef wel opletten. Pas in de 30e min. was het een echte rommelgoal. Bas K. schoot de bal op doel en via, via ging hij over de doellijn en stond er een bevrijdende 1-3 op het bord. Onze gastspeler Pim viel helaas geblesseerd uit. Hij schoot tegelijk met een tegenstander tegen de bal aan, nadat de scheidsrechter de bal via een stuiter weer in het spel had gebracht. Direct met het been omhoog en koelen, zat de schrik er goed in. Na een kleine 10 min. leek het al weer wat beter en viel gelukkig de schade op het eerste gezicht mee. Het spel bleef op het niveau van de zomeravond voetbal. Helaas was er op het eind onnodig bal verlies, waarna er 3 spelers achter elkaar de bal probeerden te heroveren. De laatste van die drie was Bas K. beide kwamen ten val, waarna de gastheer, al zitten op Bas, begon te slaan. Na een drietal klappen werd de speler weggetrokken en kon met diep rood van het veld. De scheidsechter, die een goede wedstrijd had gefloten, blies gelijk voor het einde van de wedstrijd.

Het resultaat van vandaag was: 1 pijnlijke knie, 1 met hoofdpijn, maar gelukkig wel de 3 punten in de tas.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's