jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-05-2014 MSC B2 - FC Meppel B2 uitslag: 0 - 7

Prima herstel tegen MSC na de uitwedstrijd in Ens.

De meeste spelers van MSC zijn bekenden van de reporter van deze week. Justin speelde in de C3 met deze groep en Jacob trainde samen met Deddie het team. Een feest van herkenning, om zoveel bekende spelers te zien.

Een spannende wedstrijd was het niet. Alleen in de eerste minuten was het Justin, die met een katachtige reflex de bal, die van dichtbij werd ingeschoten van de doellijn haalde. Aan de andere kant, werd Gerald in de 10e min. binnen de 16 neergehaald. De goed fluitende Wim Wijntjes kende terecht een strafschop toe. Gerald liet deze kans door Bas K. benutten. Bas schoot foutloos in en er kwam een stand van 0-1 op het bord. Het spel ging vervolgens wat op en neer, waarbij er aan beide kanten weinig kansen werden gecreerd. Na een kleine 20 min. kwamen we los. Er werd vanuit een hoekschop van Bas K. gescoord door Jasper. Al 4 min. later was het Gerald, die met goed doorgaan de 0-3 aan tekende. De 0-4 in de 32e min. was een kopbal van Remie uit een hoekschop van Bas K. dit was ook de pauze stand.

Na de pauze kwamen de gastheren een paar keer dicht bij een tegentreffer. Gelukig wist onze keeper zijn doel leeg te houden en kwam de bal zelfs één keer op de paal. De paar keer dat Justin moest optreden deed hij dit netjes. Dit geldt ook voor de hele verdediging, iedereen deed wat hij moest doen. Het middenveld speelde MSC helemaal zoek en zorgde voor een aantal leuke aanvallen, mooi om te zien. De aanvallers waren een echte plaag voor de msc verdedigers. De aanvallers wisten nog te scoren. De eerste na de pauze was het Rick, die na een solo in de 55e min. de 0-5 aantekende. In de 64e min. was het Aymen, die in de scrimmage alert was en de 0-6 op het bord kreeg. In de 70e min. was het Gerald, die de mooie pass van Ewoud, prolongeerde naar een assist en stond de eindstand van 0-7 op het bord.

Ik wil de gastspelers van Aymen en ?? bedanken voor het meespelen.

Groet en tot zaterdag,
Jacob

Wedstrijdfoto's