jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-10-2000 MSC 6 op kraamvisite

Kraamvisite bij Carola en Marinus op dinsdag 31 oktober 2000

kinderwagenRond de klok van acht bracht een delegatie van het zesde (Henk V., Jan P., Jan S.,  Dick, Willem, Wim en ondergetekende) een bezoek aan Carola en Marinus om "het scheel" van Tim eraf te drinken..... De eerste 10 minuten leek  het erop of we voor de hond op visite kwamen, want die wist van gekkigheid wat voor capriolen hij uit moest halen om de aandacht te trekken. Die kreeg hij dan ook volop van iedereen. Toen de koffie en de beschuit met muisjes op tafel stond en Carola met Tim beneden was kwam de stemming er al snel in. Als  enige vrouwelijke gast kreeg ik kleine Tim al snel in mijn armen gelegd, wat  ik natuurlijk geen straf vond. Na het verhaal van de bevalling, die snel, pijnloos en thuis was (mannen willen namelijk alles weten) kwam er een versterkertje op tafel en werden de cadeaus aangeboden en uitgepakt.

Om de voetbal met alle namen van het zesde (20 stuks) moesten ze erg lachen. Hierna kwam de loopauto uit het papier, waar Carola en Marinus erg blij mee  waren. Marinus pas op, deze auto is voor Tim en jij mag er niet op!! Namens Carola en Marinus allemaal bedankt! Na het eerste pilsje moest Henk V. al snel op zoek naar het toilet. Deze bleek niet zoals gebruikelijk in de gang  te zijn, maar achterin de keuken. Henk was nog niet weg of Carola sprintte naar de keuken en riep verschrikt: "Wat doe jij nou?" Je kunt je voorstellen, dat wij allemaal in een deuk lagen omdat we ons voorstelde hoe  Henk al plassend zich afvroeg: "Ik doe toch niets verkeerd??". De opmerking van Carola bleek achteraf tegen de hond (wat was het ook al weer voor ras Marinus?) die iets uitspookte in de keuken.......

Om 22.15 uur stelde ik voor om het gesprek (over voetbal natuurlijk) af te breken en richting huis te gaan, want jonge ouders willen op tijd naar bed. Blijkbaar heb ik toch overwicht bij de mannen, want zonder veel problemen gingen ze allemaal mee. Het was een erg gezellige avond, Tim is een prachtige baby en .... Marinus gaat weer met de wedstrijden mee te doen. Wellicht gaat hij, nu hij vader is en zijn zoon het goede voorbeeld moet geven, vaker(!) scoren.

Onze reporter ter plekke,
Greet