jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-05-2003 MSC 4 Kampioensfeest

  • De kampioenswedstrijd MSC 4 - Giethoorn 3 op 11-05-2003.

Gerda Moor logo

Op deze pagina staan enkele reacties van spelers en foto's. (Klik op de foto om de vergroting te bekijken.) Aanvullende reacties zijn uiteraard welkom, en worden uiteraard geplaatst. Langs deze weg willen onze sponsor Hoveniersbedrijf Gerda Moor ook bedanken.


Wiel Westra:

Ik heb in mijn lange loopbaan als keeper al diverse kampioenschappen mee mogen maken, maar dit is pas het derde voor MSC, en het tweede met het vierde! Het vorige kampioenschap met het vierde had een veel spannender ontknoping: in de laatste competitiewedstrijd nipt winnen van Emmeloord, wat gaf dat een kampioensgevoel! Dat zegt trouwens wel wat over dit team, twee wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen worden, perfect!. Daar kan het eerste een puntje, wat zeg ik een PUNT aan zuigen!


Jan Bartelds:

Dit geeft me een goed gevoel. Ik heb de eerste vijf, zes wedstrijden meegedaan totdat ik last kreeg van mijn darmflora, dus ook ik heb mijn steentje bijgedragen aan dit kampioenschap! Peinzend vertelt Jan: Wel merkwaardig, dat dit mijn tweede kampioenschap is waarbij ik aan de zijlijn moet toekijken. Is dat toeval?


Marc Kamphuis:

Ik ben geen uitbundig iemand, natuurlijk giert het bloed met een enorme snelheid door mijn aderen, maar van buiten blijf ik ingetogen. Ik ben een binnenvetter, weet je.


Wilco Zandvliet:

Het dringt nog steeds niet tot mij door! Ik heb het gevoel een bijzonder hoge prestatie neergezet te hebben met dit team. Dit is echt heel speciaal kampioenschap voor mij.


Paul Korsten:

Dit is geweldig! Ik moest en zou vandaag meedoen, ondanks dat ik weet dat dit mijn herstel met een halfjaar zou verlengen. Tja, die gemiste bal………..ik wil dat moment omschrijven als een nachtmerrie, vijf minuten meedoen en zo’n kans krijgen en missen, ongelooflijk!


Willem Haasjes:

Vier jaar geleden zijn we ook kampioen geworden, dat was wel wat anders dan nu. Dit kampioenschap is de kroon op mijn werk, en laten we niet de trainer vergeten: Jan Sikkema. Zonder zijn gevarieerde trainingen zouden wij nooit het niveau gehaald hebben wat we nu bereikt hebben. Jan, ik ben trots op je!


Martin Steinhaus:

Dit is mijn eerste kampioenschap, wat is dit geweldig!! Wel jammer, dat het moederdag is en dat ik bij zowel mijn eigen als mijn schoonmoeder op visite moet. Awel, small price for great moment!


Jacob Ruiter:

Dit is mijn eerste kampioenschap. Door de snelle doelpunten in het begin, heb ik lang van de kampioenswedstrijd genoten. Dit had ik niet verwacht en het is geweldig, zeker als je dit vergelijkt met een paar jaar terug in het zesde.


Wim Wijntjes:

De overige spelers heb ik niet meer nuchter kunnen interviewen, maar de strekking was bij een ieder hetzelfde


 Foto's - Wedstrijdverslag