jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

16-05-2004 - MSC 5 kampioensfeest

Na het leggen van kamerbreed tapijt en de foto's op de deur, werd er op gepaste wijze afscheid genomen van de oud gedienden, die er na deze wedstrijd ermee stoppen.

De gasten Kleedkamerbreed tapijt   de gastherenWiel brengt na de wedstrijd Olyphia een kratje bier, om ons kampioenschap gebroederlijk te vieren. Ze hadden het wel verdiend, want echt makkelijk hebben ze het ons niet gemaakt.

 

Wiel brengt een kratje bier


 

Willem W. heeft enkele spelers om een reactie gevraagd en deze reacties zijn hieronder te vinden


Herwin:

Dit is geweldig! Dit is het eerste kampioenschap in 16 jaar voetballen! Ik wil dan ook alle medespelers bedanken, dat zij voor mij zo hard hebben willen werken!


Alwin:

Ik ben dit seizoen veel geblesseerd geweest, maar toch heb ik mijn steentje tot dit kampioenschap bijgedragen, dat is toch een fijn gevoel.


Hans:

Stoppen op je hoogtepunt, kan het nog mooier? Wel zorgt dit kampioenschap voor twijfels, moet ik nu wel stoppen of niet……… Wel sneu hé voor Steenwijker Boys. Dit verhaal komt toch wel met foto’s in de Steenwijker Courant?

Noot van de redactie: Hans, als je doorgaat moet je je CD weer inleveren!


Roland:

Ik heb hier geen woorden voor…..of misschien toch nog één: SUPER!!!!!!!!


Jacob Hoevenberg (scheidsrechter):

Ik ben blij en gun dit team het kampioenschap. Het vijfde is altijd al mijn favoriet geweest. Dit team fluit ik het liefst de spelers zijn altijd correct en sportief. En altijd na de wedstrijd een biertje!!


Martin:

Uiteraard is dit kampioenschap verdiend! Als je aan het eind bovenaan staat, ben je de beste!

Ook ik stop met voetbal, maar je weet nooit……misschien kom ik nog wel terug, dat zal dan slechts een kwestie van tijd zijn.


Aaldert:

Ik loop nu met twee gevoelens, enerzijds hartstikke gelukkig met het kampioenschap anderzijds droevig, omdat ik met het voetbal stop. Waarom ik stop? Omdat mijn lichaam steeds meer moeite heeft om te herstellen na een wedstrijd. En mijn vrouw wil mij niet meer elke zondagmiddag masseren, maar wil andere leukere dingen gaan doen.


Joska:

Ik heb hier kippenvel van. Om met deze jongens samen te mogen voetballen is voor mij als nieuwkomer een mooie ervaring en een heel goed leerjaar geweest. En nu weg, wat ik wil een biertje!


Michel:

Ik ben met mijn eigen spel niet echt tevreden. Maar het resultaat is perfect en het seizoen is, na een “valse” start, eigenlijk heel goed verlopen. Klasse jongens! Wel jammer dat er zoveel jongens stoppen, zal wel erg moeilijk worden om goede vervangers te vinden.