jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-12-2005 MSC 5 Feestavond

Op zaterdag 17 december was het zover, de feestavond van het 5e in het Vergulde Ros. Na binnenkomst kregen we koffie/thee met appelgebak met slagroom. Gevolgd door bier, bier en andere drankjes. Nadat iedereen aanwezig was, bijna 30 man, werd de groep verdeelt in vijf groepjes voor de spooktocht. Om kwart voor negen vertrok de eerste groep richting het bos, waar naast enkele schrik momenten ook een natte jas stond te wachten. Halverwege de tocht werden we verrast met gl├╝wijn en warme chocolade melk.

Na de barre tocht was het weer tijd voor het bier en andere drankjes. Toen iedereen weer binnen was en knap waren opgedroogd, werd het hapjes buffet geopend. De sfeer zat er toen al aardig in dit natuurlijk ook door de muziek, die door echte kroegtijgers werd verzorgd. De avond die om middernacht zou worden afgesloten  werd met drie kwartier gerekt. Aan het eind werd de winnende groep bekend gemaakt. Dit was na protesten wegens vals spelen, waaronder onder andere het niet inleveren van de lantaarn, meenemen van meerdere antwoordboekjes en het verleiden van de jury teruggedraaid. Ik wil dan ook groep vier (Carola, Ivanka, Jacob, Joni en Wilco) feliciteren met de verdiende eerste plaats. Uiteraard gaf de perfecte imitatie van "Joling & Gordon over de vloer" door twee dames de doorslag.  Bob ging achter het stuur richting Meppel. Voor diegene die nog niet naar bed wilde, ging het verder in het bruisende centrum. Want door de barre weersomstandigheden was het wedstrijd voor de zondagmorgen afgelast.

Ik wil de organisator Roland via deze weg bedanken voor een geslaagde avond. Laten we hopen dat het de volgende keer net zo gezellig word, maar dan iets droger en warmer.

Groetjes,

Jacob

De onderstaande foto's geven een kleine sfeerimpressie.

Foto's