jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-08-2013 Olde Veste D3 - FC Meppel D2 uitslag: 4 - 2

Olde Veste D3 - FC Meppel D2
Zaterdag 31 augustus 2013
09.00 uur Steenwijk

Het was vroeg op deze zaterdag, want om 09.00 uur begon de bekerwedstrijd tegen Olde Veste D3. Vertrek was dan ook om 08.00 uur in de ochtend. Zelfs de geblesseerde Dennis was vroeg opgestaan en ging mee om het team aan te moedigen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en we hadden de bal dan ook heel snel, via de voet van een verdediger van Olde Veste, in het doel van de tegenstander liggen. Dit goede spel hielden we een minuut of tien vol en daarna zakte het niveau naar beneden. Op diverse fronten werden er fouten gemaakt en Olde Veste wist dan ook de gelijkmaker te scoren. Helaas heeft dit ons niet wakker geschud en voor rust wist Olde Veste opnieuw te scoren, zodat we in de rust met een 1-2 achterstand de kleedkamer in gingen.

Tijdens de rust heeft Willem, onze coach, verteld wat er wel en niet goed ging en hoe het in de tweede helft zou moeten. Iedereen luisterde aandachtig en we maakten ons klaar voor het tweede deel van de wedstrijd.   De tweede helft werd een gelijkwaardige strijd. Rodney maakte een prachtige goal, waarmee de score weer gelijk kwam. Helaas kregen we het voor elkaar om een vrij trap, niet ver van onze goal, te verspelen en daardoor zette Olde Veste de 3-2 op het scorebord. Omdat het einde van de wedstrijd naderde haalde Willem een verdediger naar de kant en zette er een extra aanvaller in.  Ondanks verwoede pogingen om een gelijkmaker te forceren lukte dit niet en wist Olde Veste zelfs de 4-2 te scoren. Dit werd dan ook de einduitslag.

We maken nog steeds kans om door te bekeren, maar dan moet er zaterdag 7 september met genoeg doelpunten verschil van MSC D2 gewonnen worden.

Groet,
Edwin

 Wedstrijdfoto's