jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-05-2013 ST Steenwijkewold C1 - FC Meppel C2 uitslag: 0 - 1

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd 2012-2013 op het programma. De aftrap was pas om 14:00, maar wel in een heerlijk zonnetje. Dit was uit de wind prima te doen.

We zagen ook weer een bekende gastspeler Robbin in het veld staan. Deze D-speler deed het uitstekend en hield zich goed staande in het voetbalgeweld. We begonnen sterk, je kon zien dat iedereen er zin in had. Het spel was verzorgd. We kwamen helaas nog niet tot scoren en kwamen in de loop van de eerste helft ook steeds minder vaak de ballen goed aan. Achterin werd sterk gespeeld en waren er weinig gevaarlijke momenten. De momenten die er waren, werden robuust door Justin opgelost. Aan het einde van de eerste helft kwamen de gastheren steeds beter in hun spel. We waren wat groter en breder, het leverde geen extra gevaar op. Toch hadden we enkele kansen en kansjes, die niet werden benut of stierven in schoonheid door te lang door borduren i.p.v. een schot op doel. Met een 0-0 gingen we dan ook de pauze in.

Na de pauze was Steenwijkerwold sterker uit de kleedkamer gekomen. Dit leverde extra werk op voor de verdediging. De verdediging bleef overeind en oogde sterk en solide. De foute passes werden langzamerhand minder. De ballen net achter de verdediging waren een paar keer precies goed. Alleen was de afronding daarna net niet goed genoeg. De winnende treffer zag er betrekkelijk eenvoudig uit, maar dat was het zeker niet. Hicham kreeg net over het middenveld de bal en was behendig en balvast. Hij kwam binnen de 16 en schoot de bal netjes en beheerst langs de keeper in de rechterhoek. Dit was 12 min. voor het einde van de wedstrijd.  Vlak voor tijd kwam Stan voor de laatste keer in het veld. Hij stopt aan het einde van dit seizoen en speelde dan ook zijn laatste minuten. Met een zeer verdiende stand van 0-1 werd er afgefoten en een mooi einde van een leuk seizoen. Top!! Vergeet ik bijna complimenten aan de scheidsrechter te geven, hij was vandaag een voorbeeld voor menig scheidsrechter. Hij voelde de wedstrijd goed aan. Zo'n scheidsrechter willen we elke week wel.

Volgende week nog één toernooi en dan zit het er voor 2012-2013 weer op.
Iedereen bedankt voor dit mooie seizoen, 

Groet,
Jacob