jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-05-2013 FC Meppel C2 - Alcides C2 uitslag: 3 - 0

Vandaag was het zover, het was derby tijd. Uit voor de winsterstop, terecht verloren, maar met een enorme nasmaak door de arbitrale dwalingen. Maar vandaag waren er nieuwe kansen en we zagen uiteraard een andere scheidsrechter. Deze arbiter floot een goede wedstrijd, wat het spel ten goede kwam.

Iedereen was super gemotiveerd en stond lekker te voetballen. Grote kansen waren er in het begin niet en we gaven ook geen echte kansen weg. Het was Wessel die in de 14e min, de bal van grote afstand in het doel schoot. De ontlading was groot en de voorsprong terecht. We hadden in deze fase het betere van het spel en Jasper wist in de 25e min. de 2-0 te maken. Vlak voor de pauze was het weer Jasper die scoorde. Een stand van  3-0 naar de kleedkamer. Een verdiende luxe.

Na de thee kwamen de heren een stuk minder uit de verf en was het Alcides die het betere van het spel had. Door toch goed te spelen en verdedigen wisten we achterin de boel op slot te houden. Met als aantekening dat de laatste 10 min. soms wel met kunt en vliegwerk was. Maar met de mooie 3-0 was het een mooie wedstrijd voor onze toppers en gingen deze met een verdiende lach onder de douche.

Top en tot de volgende week,
Jacob

Wedstrijdfoto's