jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-05-2013 Heerenveense boys C3 - FC Meppel C2 uitslag: 2 - 0

Vandaag uit naar Heerenveen. Op deze dinsdag waren Koen, Robbert en Robin als gastspeler mee. Na deze mooie zonnige dag, waren we klaar voor de wedstrijd en zagen de jongens in de regen begonnen.

We begonnen redelijk en creƫerden enkele kleine kansen, maar er ging er niets in. Na ongeveer 10 min. namen de gastheren het spel over en kwamen steeds beter in de wedstrijd. Na een 12 min spelen wist de spits van de Heerenveense Boys de met een bijzonder schot de bal via onderkant lat te scoren. Hij had dan ook alle tijd om tot een schot te komen. Met een enkele kansen over een neer, maar het bleef tot rust 1-0.

De tweede helft was ook niet om echt warm van te worden. De tegenstander was feller en we kregen niet veel kansen, de 2-0 kwam toch nog wat onverwachts. Een miscommunicatie achterin zorgde ervoor dat de voorstopper de bal langs de keeper schoot. De bal rolde tergend langzaam over de doellijn. De rest van de wedstrijd werd er niet meer gescoord, maar waren er kansen aan beide zijden. De tegenstanders hadden wel het betere spel.

Ik wil de gastspelers hierbij bedanken en C2 voor zaterdag succes wensen. Tot zaterdag thuis tegen Alcides,
Jacob