jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-12-2012 FC Meppel C2 - Flevo Boys C3 uitslag: 3 - 2

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen de koploper uit Emmeloord. Iedereen was super gemotiveerd om te winnen. Op de valreep nog gastspeler Robin mee in de kleedkamer.

We begonnen super, want in de 2e min. was het Michiel, die knap de bal binnen schoot. De concentratie was 100% aanwezig, iedereen zat er bovenop en werkte hard. Dit was mooi om te zien. De wedstrijd was mooi om te zien met van beide kanten goed voetbal. Het was de wedstrijd van keeper Justin, hij hield bijna de hele wedstrijd alles tegen en was in topvorm. De tegenstanders werden er moedeloos van. In de 27e min. was het Michiel, die ook de 2 - 0 aantekende. In deze fase was het zelfs terecht. We gingen dan ook met een verdiende voorsprong de pauze in.

Na de pauze gingen we op dezelfde voet verder. Achterin werd strak verdedigt en werkte het middenveld hard. Voorin waren de spitsen een plaag. Al met al stond het team als een huis. In de tiende min. werd de stand zelfs 3 - 0. Lars maakte een echte Lars goal, zoals aan de kant werd gezegd. Toch kwamen de gasten terug in de wedstrijd door in de 28e en 35 min. te scoren. Met de 3-2 op het scorebord waren de laatste minuten onnodig spannend. Gelukkig floot de goed fluitende scheidsechter voor het einde en konden de Meppeler toppers met een welverdiende glimlach warm worden in de kantine.

Gewonnen met 3-2 van de koploper, super gedaan. Dit was een echte topwedstrijd, waarvan iedereen heeft genoten. We gaan met een goed gevoel de winterstop in. Robin bedankt voor je inzet en misschien een volgende keer weer.

Tot volgend jaar,
Jacob

Wedstrijdfoto's