jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-11-2012 FC Meppel C2 - Steenwijkerwold C1 uitslag: 1 - 0

Vandaag thuis tegen de nummer 2, de grote heren uit Steenwijkerwold, altijd lastig.

Ik zag vandaag een team staan, die lekker aan het ballen was en zeker de eerste helft de overwinning verdiende. De 1-0 hing dan ook in de lucht. Helaas bleven de doelpunten uit. Dit maakte het vertoonde spel zeker goed. Het was een leuke pot om te zien. Keeper Justin werkte een bal hard met zijn voeten weg, tegen een hand van de spits uit Steenwijk. Deze spits was net ingevallen en kon vervolgens met een gekneusde pols weer van het veld. Het leuke spel bleef wat op en neer gaan en liet de waterkou dan ook bijna vergeten. De scheidsrechter floot voor de pauze en wij konden aan de koffie, effe warm worden. De geplaagde spits zat inmiddels met ijs op zijn pijnlijke pols, bij te komen.

Na de pauze was het spelbeeld wat meer op en neer en moest Justin achterin als nog zijn kunsten laten zien. Een hard schot op de vijf meterlijn, liet iedereen schrikken. Justin niet hij keerde tot opluchting van iedere groen-witte speler en supporter de bal met een reflex. In het veld werd er voor iedere bal geknokt, waarbij er over en weer overtredingen werden gemaakt. Het centrale duo achterin speelde weer sterk net als de beide back's. Het middenveld liep overal en werkte hard. Voorin waren ze gretig en zette vroeg druk. Net toen het leek de dat de punten werden verdeeld. Werden er een paar mooie aanvallen gecreƫerd door o.a Hicham, die bijna allemaal binnen de 5 meter lijn werden geplaatst. Dit was voor de keeper geen enkel probleem helaas. Gelukkig was er een half schot op doel, waarbij de bal van richting veranderde plotseling bij de tweede paal terecht kwam. Deze bal werd in het doel getikt door Jelmer, de ontlading en vreugde bij de mannen van C2 was groot, en luidt gejuich van de supporters. Een paar minuten later werd er afgefloten. Gewonnen!!! Super!!

We zagen een goede eerste helft en een mindere tweede helft. Een mindere tweede helft zien we steeds weer. Hopelijk is met de late winnende goal, dit afgelopen en spelen we ook de 2e helft goed

Jongens gefeliciteerd met deze zwaarbevochten en verdiende overwinning.

Groet,
Jacob

Alle gezichten met de bijbehorende namen zijn bij mij nog niet helemaal bekend. Ik hoop dat ik snel de namen in het verslag kan verwerken.

Wedstrijdfoto's