jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-11-2012 SVN'69 C1 - FC Meppel C2 uitslag: 1 - 7

Vandaag uit naar Nijeveen, normaal gesproken altijd lastig. Vandaag speelde de nieuwste aanwinst Michiel Bloemert voor het eerst mee. En na wat onwennigheid voorin, was de tweede helft goed te noemen.

Het spel was leuk om te zien, niet hoogstaand, maar daar leende de tegenstander zich ook niet voor. We waren de betere partij en wisten dit ook om te zetten op het veld. Het eerste doelpunt viel al in de 4e min. en kwam op de naam van Hicham (0-1). In de 10e min. was het Michiel die de 0-2 aantekende. Het team dacht al van dit zit in de pocket, maar de 1-2 werd gemaakt en we waren een beetje van slag. In de 25e min was het Jelmer, die de 1-3 op het bord zette. Alle hoop voor SVN werd net voor rust weggeslagen door Michiel het zette de 1-4 in de boeken.

Na de pauze was het in de 5e min. Lars, die de 1-5 aantekende op aangeven van Jelmer. De strijd was helemaal gestreden en Stijn en Hicham maakten de laatste 2 doelpunten. We konden met een 1-7 terug naar Meppel. Robbert die naar de C1 is doorgeschoven werd niet gemist, dit is achterin prima opgevangen. Hiervoor de complimenten voor Jarno, die rustig en beheerst achterin speelde. Uiteraard verdient de hele verdediging een pluim, door dit zo op te vangen.

Jongens gefeliciteerd met de eenvoudige, maar verdiende overwinning.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's