jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-10-2012 Olyphia C1 - FC Meppel C2 uitslag: 2 - 2

Vandaag was de aftrap om 14:00 in Noordwolde, een mooie tijd om van alles te doen, maar voor de C2 aan de late kant. Gelukkig speelden we op het hoofdveld waar een mooie overdekte tribune stond. Dit was dan ook de ideale plek om het fototoestel droog te houden, want het regende steeds.

De jongens speelden erg wisselvallig en lieten de gastheren te veel in hun spel komen. We verloren vaak de 2e bal en de duels. De ballen werden lang niet altijd lekker en goed aangespeeld. Al met al wat slordig. Gelukkig kregen we wat kleine kansen en gaven zo goed als niets weg. Het gevolg was dan ook een 0-0 ruststand.

Na de rust ging het beter. Na 4 min. spelen wist Lars door inzet en fanatiek door te gaan binnen de 16 de bal achter de keeper te tikken 0-1. Lang konden we hier niet van genieten. Nog geen 6 min. later schoot de lange en sterke spits de bal onhoudbaar langs Justin en was het 1-1. Het spel ging op en neer en was dan geen hoogstaand voetbal, maar wel spannend. Beide teams wilden winnen. Het venijn zat deze keer in de staart, in de 32 min maakte Miquel de 1-2. Nu was het voor Olyphia alles of niets. Ze zetten druk op de verdediging en wisten in de 35 min. de 2-2 te scoren. Dit was wel erg zuur, zo hard gewerkt en dan in de laatste min. gelijk spelen. De heren hadden bijna geen kans weggegeven. De scheidsrechter maakte met deze stand een einde aan de wedstrijd. Allemaal snel onder de douche, want de regen en wind maakte er wel een echte koude en natte herfstdag van.

Uiteraad wil ik de beide gastspelers Daan en Michiel bedanken voor hun inzet.

Succes donderdag met de beker.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's